Puck Roest
Puck Roest Tech 14 sep 2015 / 13:47 uur

Apple onthult iPad Pro en Apple Pencil

Het jaarlijkse Apple-feestje is momenteel nog gaande maar we kunnen alvast een aantal nieuwe gadgets met jullie delen. Zoals verwacht heeft Apple de iPad Pro gelanceerd. De nieuwe iPad heeft een display van 12,9 inch en een resolutie van 2732 bij 2048 pixels. De nieuwe tablet is net zo breed als dat de iPad Air 2 hoog is en het aantal pixels is hoger dan dat in de MacBook Pro.

Naast de vernieuwde iPad brengt het bedrijf ook een stylus op de markt dat het Apple Pencil noemt. Het slimme potlood is voorzien van verschillende sensoren waardoor het tekenen met de Apple Pencil hetzelfde zou moeten zijn als met een traditioneel potlood op papier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Apple onthult iPad Pro en Apple Pencil
Sluiten