Alrik de Jong
Alrik de Jong Tech 12 mei 2015 / 17:10 uur

‘iPhone 6s naast zwart en wit ook in roségoud’

De nieuwe iPhones verschijnen ook in de kleur roségoud, net als de Apple Watch. Dat voorspelt het doorgaans goed ingelichte KGI Securities in een dinsdag verschenen rapport.

Dit jaar komen volgens KGI opnieuw twee iPhone-modellen uit met een schermgrootte van 4,7 inch en 5,5 inch. Deze iPhone 6s en iPhone 6s Plus zouden draaien op een A9-chip en zijn voorzien van een 12 megapixel-camera aan de achterkant.

Berichten dat er ook een iPhone 6s met een kleiner scherm in de maak is, worden door het analistenbureau ontkracht. Apple zou wel plannen hebben voor een luxe model met een saffieren scherm.

Lees ook: Overleeft een iPhone 6 in kokend water?

KGI bevestigt geruchten dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus worden uitgerust met Force Touch. Apple zou het drukgevoelige scherm zelfs als de belangrijkste nieuwe feature zien. Ook zou de vingerafdrukscanner Touch ID beter moeten werken.

De nieuwe iPhones worden naar verluidt van sterker aluminium gemaakt, zodat ze moeilijker te buigen zijn. In het rapport staat dat de smartphones eind augustus op grote schaal in productie gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPhone 6s naast zwart en wit ook in roségoud’
Sluiten