Metro en ANP
Metro en ANP Tech 30 mrt 2015 / 17:45 uur

Spotify nu ook op Playstation

Muziek van Spotify is voortaan ook te beluisteren als gebruikers aan het gamen zijn op de PlayStation. Sony Entertainment gaat samenwerken met de Zweedse muziekstreamingdienst. Dat heeft het concern bekendgemaakt. Spotify op PlayStation Music is vanaf maandag beschikbaar in Nederland.

Lees ook: Spotify meet ‘Zayn-verdriet’ in streams

Door de samenwerking kunnen gamers zelf kiezen welke achtergrondmuziek ze willen horen. Daarvoor kunnen gebruikers kiezen voor hun eigen muziek, maar ze kunnen ook iets uitzoeken uit de catalogus van Spotify. Om het kiezen nog makkelijker te maken, zijn er een aantal speciale playlists voor gamers gemaakt.

Lees ook: Spotify laat Rusland voor wat het is

Spotify en Sony vinden het belangrijk dat gebruikers ongestoord kunnen gamen, daarom is Spotify op PlayStation Music via de smartphone of tablet te bedienen. Games hoeven niet onderbroken te worden om een track over te slaan of nieuwe muziek te kiezen.

Lees ook: Spotify kondigt grote design-update aan

Spotify op PlayStation Music wordt uitgerold voor alle Spotify gebruikers op PS4 en PS3 en komt ook beschikbaar op de Xperia smartphones en tablets van Sony.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spotify nu ook op Playstation
Sluiten