D. van Aken
D. van Aken Tech 26 mrt 2015 / 10:27 uur

Meerkat krijgt volwaardige Android-app

Meerkat krijgt een volwaardige Android-app. Dat laat het team achter de livestream-applicatie weten aan Android Planet. Meerkat is nu al een van de meest besproken apps van 2015, maar vooralsnog is er alleen een app te downloaden voor Apple’s iOS.

Met Meerkat kunnen gebruikers in een handomdraai een live videostream opzetten en een link naar de stream delen via Twitter. De livestream zelf gaat ook helemaal via het systeem van Twitter. Daardoor wordt er niets op de servers van Meerkat opgeslagen. Het nadeel is dat mensen geen stream kunnen terugkijken zodra deze is afgelopen.

Android-gebruikers die niet op de officiële app kunnen wachten, kunnen nu al wel een ‘onofficiële’ versie downloaden. In die app is het wel mogelijk om livestreams te openen, maar niet om zelf te gaan uitzenden. Het is niet duidelijk wanneer de officiële app voor Android uitkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meerkat krijgt volwaardige Android-app
Sluiten