Redactie Metro
Redactie Metro Tech 12 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Twitter organiseert Europese banendag

Twitter organiseert op 24 februari voor het eerst een Europese banendag. In Nederland vinden op die dag onder de hashtag #JouwBaan verschillende activiteiten plaats om mensen aan het werk te helpen, maakte Twitter bekend.

De banendag wordt in Nederland in nauwe samenwerking met uitkeringsinstantie UWV en Monsterboard georganiseerd. Daarnaast doet een aantal grote organisaties mee, waaronder de NS, de Rijksoverheid, Defensie, de KNVB, Capgemini en ING. Zij zullen onder meer vacatures plaatsen op de netwerksite.

Ook worden er onlinepresentaties gegeven, voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Daarnaast gaat het UWV op de banendag 130 trainees werven via Twitter. "Werkgelegenheid is een veel besproken onderwerp op Twitter. Niet voor niets was de hashtag #vacature in 2014 met stip de meest trending hashtag van het jaar”, stelt de netwerksite.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Twitter organiseert Europese banendag
Sluiten