Metro en ANP
Metro en ANP Tech 26 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Spotify gaat songteksten tonen bij liedjes

Spotify gaat in zijn desktop-app songteksten tonen bij liedjes. De Zweedse muziekdienst is daarvoor een samenwerking aangegaan met lyricsleverancier Musixmatch. Gebruikers krijgen straks bij liedjes een aparte knop waarmee songteksten geactiveerd kunnen worden.

De teksten worden op een ‘karaoke-achtige’ manier weergegeven. Volgens Spotify om het zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om met je favoriete nummers mee te zingen.

Naast de lyrics, voegt Spotify ook ‘virale hitlijsten’ toe aan de dienst. Gebruikers kunnen op die manier snel nummers vinden die vanuit het niets populair zijn geworden. Spotify voor de desktop is gratis te downloaden voor Windows, OS X en Linux. De meest recente update wordt in de komende dagen geleidelijk uitgerold.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spotify gaat songteksten tonen bij liedjes
Sluiten