Metro en ANP
Metro en ANP Tech 19 feb 2015 / 16:00 uur

Ook Geeksphone komt met eigen smartwatch

De Spaanse smartphonemaker Geeksphone komt later dit jaar met een eigen smartwatch. Het draagbare gadget gaat Geeksme heten en krijgt als voornaamste doel het bijhouden van je gezondheid. Zo meet Geeksme onder meer je hartslag, het aantal calorieën dat je hebt verbrand en je slaapritme.

De Geeksme krijgt net als de Moto 360 en de LG G Watch R een rond scherm, terwijl de Apple Watch en de Samsung Gear een rechthoekig scherm hebben. Naast functies voor het meten en in kaart brengen van je gezondheid, gaat Geeksme je ook allerlei informatie van je smartphone tonen. Denk daarbij aan inkomende berichten en gemiste oproepen. Natuurlijk kun je er ook gewoon op zien hoe laat het is.

Lees ook: BMW werkt aan parkeren via smartwatch

Wat de Geeksme moet gaan kosten, is nog niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook Geeksphone komt met eigen smartwatch
Sluiten