Metro en ANP
Metro en ANP Tech 20 feb 2015 / 09:30 uur

Apple komt in 2020 met iCar

De geruchten dat Apple snel een eigen elektrische auto op de markt wil brengen, doen al even de ronde. Volgens goed ingevoerde bronnen van persbureau Bloomberg wil Apple al in 2020 met de productie beginnen.

Het bedrijf is achter de schermen druk bezig een team samen te stellen dat de auto moet maken. Zo werden van diverse bedrijven werknemers weggekaapt om zo de nodige kennis in huis te krijgen.

Lees ook: Apple haalt extra mensen binnen voor iCar

Volgens Bloomberg duurt het normaal gesproken zo’n vijf tot zeven jaar een auto te ontwikkelen. Gezien het feit dat Apple mogelijk al even bezig is, lijkt 2020 haalbaar. Apple zou al een team van ongeveer 200 mensen hebben samengesteld die aan de auto werken onder de noemer Project Titan.

Reageer op artikel:
Apple komt in 2020 met iCar
Sluiten