Rutger de Quay
Rutger de Quay Tech 18 jan 2015 / 12:55 uur

Twitter schrijft wereldwijde start-up wedstrijd uit

Het sociale medium Twitter gaat een internationale wedstrijd uitschrijven voor nieuwe start-ups, de Hatch (Engels voor ergens op broeden, ergens uitkomen). De wedstrijd is speciaal voor ontwikkelaars die gebruik maken van Twitter’s speciale software, API, en mensen die gebruik maken van Fabric (een mobiel software ontwikkelingspakket van Twitter). Er valt onder andere 25.000 dollar te winnen, samen met advertentiemogelijkheden bij Twitter of VIP toegang op evenementen.

Voorwaarden aan de wedstrijd zijn dat de start-up ‘nieuw’ moet zijn (minder dan 2 miljoen dollar aan investeringen, omzet lager dan 10 miljoen dollar) en vanzelfsprekend moet de Twitter software werken in de regio waar je start-up gevestigd is. Ontwikkelaars hebben tot 5 juni 2015 om zich in te schrijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Twitter schrijft wereldwijde start-up wedstrijd uit
Sluiten