Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Tech 5 jan 2015
Leestijd: 0 minuten

‘Sony komt met nieuwe Walkman’

Sony zal tijdens elektronicabeurs CES een gloednieuwe Walkman aankondigen. Voor personen die na de jaren ’80 zijn geboren: het wereldberoemde apparaat speelde zogenoemde ‘cassettebandjes’ af. Dat schrijft The Verge.

Bij de stand van Sony hangt een enorm doek, waarop een apparaat inclusief Walkman-logo overduidelijk is te zien. Gezien de dikte van de nieuwe Walkman, is het zeer onwaarschijnlijk dat de hij cassettebandjes kan afspelen.

Lees ook: Acer toont laptop met 3d-camera

The Verge denkt dat de Walkman de opvolger is van de ZX1, een mediaspeler die twee jaar geleden werd uitgebracht en naast video, ook hoge kwaliteit audio afspeelde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Sony komt met nieuwe Walkman’
Sluiten