Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Tech 6 jan 2015 / 10:35 uur

Microsoft onthult extreem goedkope smartphone

Microsoft heeft een extreem goedkope smartphone onthuld. Het gaat om de Nokia 215 die volgens planning vanaf dit jaar te koop is voor omgerekend 25 euro. Microsoft hoopt met deze telefoon onder meer het marktaandeel in Azië, het Midden-oosten en Afrika te vergroten, schrijft The Independent.
Het simpele mobieltje met een 2,4-inch scherm en een resolutie van 320×240 pixels ondersteunt apps als Facebook, Twitter, Facebook Messenger en Opera Mini Browser. Het toestel ondersteunt geen 3G, maar wel 2G.

Lees ook: Deurbel belt je smartphone bij afwezigheid
Lees ook: HEMA H5 aantrekkelijke smartphone

Verder beschikt het toestel over een camera met 0,3 megapixel. Het toestel gaat 29 dagen in de stand by-stand of 20 beluren mee zonder op te laden. Of Nederland ook bij de eerste landen hoort waar het toestel wordt gelanceerd, is nog niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=4_pXnDWExOw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Microsoft onthult extreem goedkope smartphone
Sluiten