Jeroen Welling
Jeroen Welling Tech 13 jan 2015

Dit iPhone-hoesje beschermt niet zo, maar is wel tof

Een smartphone is natuurlijk bij uitstek geschikt om mee te procrastineren of gewoon wat tijd mee te doden. Maar als je schoon genoeg hebt van al je apps, spelletjes en sociale netwerken, koop dan dit iPhone hoesje voor wat extra mogelijkheden met je telefoon.

Dit hoesje verandert je iPhone 6 namelijk in een soort nunchuck of vlindermes. En dan kun je allemaal toffe moves uitvoeren, zoals de man in het filmpje hieronder. Naast toffe moves biedt het hoesje ook gewoon bescherming voor je telefoon. Dus als ie bij het uitvoeren van de ninja-bewegingen uit je hand schiet, zit je nog steeds veilig.

Het hoesje kost zo’n 25 euro en is hier te bestellen. Het is niet duidelijk of het hoesje ook naar Nederland verscheept wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit iPhone-hoesje beschermt niet zo, maar is wel tof
Sluiten