Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Tech 6 jan 2015 / 09:10 uur

Deurbel belt je smartphone bij afwezigheid

Met deze deurbel weet je altijd wie er bij je heeft aangebeld, ook als je niet thuis bent. De zogenoemde Ring, een met wifi verbonden deurbel, stelt je in staat altijd te zien wie er voor de deur staat. Dat meldt Mashable.

HD-camera

De deurbel is uitgerust met een HD-camera en maakt verbinding met het wifi-netwerk in huis. Wanneer een bezoeker aanbelt wordt er een melding naar de smartphone van de bewoner gestuurd en opent zich een live stream waarop te zien is wie er voor de deur staat. In de deurbel zit ook een microfoon, waardoor de bewoner vervolgens met de bezoeker kan communiceren.

De Ring slaat de beelden ook op, zodat deze later terug kunnen worden gekeken wanneer je niet direct in staat bent op je telefoon te kijken. De deurbel is vanaf 19 januari te koop en kost 199 dollar (zo’n 166 euro).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Deurbel belt je smartphone bij afwezigheid
Sluiten