Daisy Heyer
Daisy Heyer Relaties & seks 8 feb 2019 / 19:04 uur

‘Hij wilde geen seks voor huwelijk, had micropenis’

Geen seks voor het huwelijk is iets wat in veel landen steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, maar het gebeurt natuurlijk nog steeds. Een van de grootste risico’s die je echter neemt door geen seks te hebben voor het huwelijk, is dat het geslachtsdeel van je partner en/of de seks behoorlijk tegenvalt. En dat is precies wat er gebeurde bij een 27-jarige Amerikaanse vrouw.

„Dus we hebben gedate voor zes maanden, waren daarna nog zes maanden verloofd en we zijn afgelopen zaterdag getrouwd”, begint de vrouw haar verhaal op Reddit. „Ik kom echt nét een paar uur geleden terug van mijn huwelijksreis. Mijn man is geen religieuze man; hij is ‘gewoon een beetje ouderwets met dat soort dingen’. We hebben een paar keer een beetje lopen frunniken, maar we gingen nooit heel ver. Ik probeerde het wel, maar hij stopte het altijd als het ‘te ver’ ging.”

Flink bedonderd

De vrouw spoelt door naar het heden, nu ze terug is van haar huwelijksreis en inmiddels weet wat voor vlees ze in de kuip heeft. En dat het niet veel vlees is, dat moge duidelijk worden uit haar verhaal: haar kersverse echtgenoot blijkt de trotse eigenaar van een micropenis en de dame in kwestie voelt zich flink bedonderd.

„Ben ik nu een rotwijf als ik overstuur ben dat ik gewacht heb tot mijn huwelijksnacht om uit te vinden dat hij waarschijnlijk helemaal niet zo ‘ouderwets is’ als dat hij zegt dat hij is? Ik ga hem geen schande geven en ik weet eerlijk gezegd niet eens hoe ik het onderwerp kan aansnijden (en ik zoek ook geen advies)."

Toch wil ze het wel even kwijt. „Ik deed gewoon alsof er niets aan de hand was", vertelt ze over de seksuele escapades die ze had met haar echtgenoot. „Maar het voelt alsof hij tegen me gelogen heeft. Gewoon een beetje zo’n halve waarheid, alsof het expres verborgen werd gehouden. Dit was op zijn minst onverwachts."

Getrouwd met een vreemde

De lezers van het stuk, dat op meer dan 1500 commentaren kan rekenen, zijn het over het algemeen compleet eens met de schrijfster. Zo noemt een van de reagerende mensen hem een eikel en anderen verklaren dat dit precies de reden is waarom je niet zou moeten wachten met seks tot het huwelijk.

Eén van de mensen heeft echter een kritische noot achtergelaten voor de schrijfster, waar ook veel mensen zich in kunnen vinden: „Als de maat zo belangrijk voor je was, had je een kijkje moeten nemen. Je hebt besloten om met hem te trouwen na zes maanden… Dan denk ik dat er een hoop verrassingen op je staan te wachten. Houd je maar vast, want je bent net met een vreemde getrouwd."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Hij wilde geen seks voor huwelijk, had micropenis’
Sluiten