Metro
Metro Relaties & seks 4 okt 2018 / 09:59 uur

Leugens die we vertellen tijdens het (online) daten

Online daten? Er spoken natuurlijk allerlei vragen door je hoofd wanneer je met je match aan het praten bent. Ben ik wel leuk genoeg? Hoe kom ik interessant over? Grote kans dat je het wel herkent: een leugentje om bestwil tijdens deze dates. Slow dating app Once zette een aantal herkenbare leugens voor jou op een rijtje:

1. „Ik rook echt bijna nooit.”

Alleen als ik stress heb. Of een drankje op heb. Eigenlijk ook weleens zonder drankje. En af en toe doordeweeks.

2. „Dit heb ik helemaal zelf gemaakt!”

Vrij vertaald: ik heb zelf het pakje cakemix opengescheurd, er boter, water en eieren aan toegevoegd en het daarna zelf in de oven gezet. Best wel knap.

3. „Ik sport drie a vier keer in de week.”

Je wilt natuurlijk niet overkomen als een onsportieve slungel. Je hebt tenslotte ook die Body Challenge gedaan. Niemand hoeft te weten dat je dit maar vier en een halve dag hebt volgehouden.

4. „Ik luister naar allerlei muzieksoorten.”

Liever vaag blijven dan uitkomen voor het feit dat je onder de douche keihard met Justin Bieber meeblèrt. Jouw echte muzieksmaak ontdekt de ander wel op een later moment, tijdens een roadtrip of op zondagmorgen bijvoorbeeld.

5. „Ik kan echt goed met geld omgaan.”

Wetende dat je die H&M facturen van twee maanden geleden natuurlijk nog moet betalen. Ohja, en dat je wekelijks je spaarrekening plundert om dure sushi te bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leugens die we vertellen tijdens het (online) daten
Sluiten