E.Westland
E.Westland Relaties & seks 3 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Pommeline en ‘kleurplaat’ Fabrizio zijn een stel

Pommeline Tillière (23) en Fabrizio Tzinaridis (25) kunnen er niet langer omheen draaien: ze hebben een relatie. De twee, allebei bekend van verschillende seizoenen Temptation Island, werken samen in een tattooshop. „Bij Fabrizio kan ik echt mezelf zijn, meer dan bij Merijn.”

Even terug: in het vorige seizoen van Temptation Island deed Pommeline mee als verleidster. Ze slaagde in haar missie en kreeg een relatie met Merijn Murk, die met zijn vriendin Lisa Pols meedeed aan ‘de ultieme relatietest’. Die relatie ging in februari van dit jaar uit. Fabrizio bleek ook buiten het programma goede verleiderstactieken in huis te hebben.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertellen de twee dan eindelijk hoe het zit. Want de geruchten dat Pommeline en Fabrizio een setje waren, gingen al een poos. Maar vanwege hun contract met VIJF, de Belgische zender waarop Temptation Island wordt uitgezonden, mochten de twee niets zeggen. „Tot nu, omdat we gevraagd hebben om één keer ons verhaal te mogen doen. Want uiteindelijk had iedereen, zelfs Merijn, z’n zegje gedaan over ons. Behalve wij zelf”, aldus Fabrizio.

Slechte verliezer

Merijn is overigens niet zo’n goede verliezer, vinden de twee. „Enkele dagen geleden zette hij (Merijn, red.) een nieuwe video online, met daarin een oproep aan Mezdi, Daniëlles (ex?-)vriendje: ‘Als je Fabrizio ­ineen wil slaan, bel me!’ Ach, ik trek het mij niet aan. Laat hem maar doen." 

https://www.instagram.com/p/BhGnEgjBovp/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.