Sofie Smulders
Sofie Smulders Relaties & seks 24 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Bruidspaar heeft zeer opmerkelijk verzoek aan gasten

Een aanstaand bruidspaar heeft een opmerkelijke vraag aan hun gasten: of ze van tevoren hun hooikoortsmedicijnen in willen nemen. Niezen wordt tijdens de plechtigheid namelijk niet gewaardeerd.

Het verzoek belandde op het forum van Mumsnet, ontdekte Independent. „Vergeet alsjeblieft niet je piriton in te nemen voordat je aankomt. Het stuifmeelgehalte zal hoog zijn en het laatste dat ik wil is niezende mensen tijdens de ceremonie”, quote de plaatser van de post.

Onredelijk verzoek?

De vrouw, die uitgenodigd is voor de bruiloft, vraagt zich af of het een onredelijk verzoek is van het bruidspaar. Op de post wordt vooral met verbazing gereageerd en er wordt ook hard om gelachen.

Verderop in de thread reageert de bruiloftsgast met nieuwe informatie over de bruiloft die gezien het verzoek over de hooikoortsmedicijnen niet heel verrassend is: bij de uitnodiging zat een compleet A4-tje met aanwijzingen, met losse ‘heb je hier al aan gedacht’-punten. Het forum barst los met verzoeken om nog meer quotes uit de uitnodiging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidspaar heeft zeer opmerkelijk verzoek aan gasten
Sluiten