Bregje Simons
Bregje Simons Relaties & seks 23 feb 2018 / 18:41 uur

Pizza na het masturberen? Dat kan met deze vibrator!

Met de boodschap ‘Get off, and get stuffed!’ brengt CamSoda – een online platform voor webcamseks – een vibrator op de markt die met één druk op de knop na je orgasme pizza bestelt: de RubGrub.

Bluetooth-verbinding

Deze ’slimme’ vibrator is verbonden met het internet en een bluetooth-verbinding met de smartphone van de gebruikster. Je kunt de technologie vergelijken met de ‘dash-knop’ die Amazon in het leven heeft geroepen. Daarmee kan je ook met één druk op de knop het product opnieuw bestellen wat je vaak besteld hebt. De RubGrub werkt samen met Domino’s.

Zo werkt de RubGrub. Foto: CamSoda

Fysieke inspanning

„Een orgasme bereiken is plezierig, maar is ook een inspannende fysieke activiteit waarbij je veel energie uitoefent en veel calorieën verbrandt. Veel vrouwen voelen zich vaak futloos en hongerig nadat zij klaarkomen", legt Daryn Parker van CamSoda uit. „Dat, in combinatie met het feit dat we in een samenleving leven waarin mensen graag alles binnen handbereik willen hebben, leidde ons naar de ontwikkeling van de RubGrub. Nu, om van je zaterdagavond te genieten, heb je alleen je RubGrub-apparaat nodig!" De vibrator is te koop voor zo’n 19,95 dollar, omgerekend is dat ongeveer 16 euro.

Deze vibrator is niet het eerste opvallende product dat CamSoda op de markt heeft gebracht. Al eerder verkochten zij seksspeeltjes die mee vibreren met de stijging of daling van de Bitcoin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pizza na het masturberen? Dat kan met deze vibrator!
Sluiten