Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Relaties & seks 15 jan 2018 / 20:17 uur

Vrouw is uitgekeken op mensen en trouwt met geest

Soms heb je geen zin meer om met mensen te daten als het wat stroef gaat in je liefdesleven. Dat lijkt ook het geval bij de Noord-Ierse Amanda Teague. De 45-jarige vrouw, die tevens Jack Sparrow-imitator is, was het zat om te daten met mensen en besloot daarom met de geest van een piraat te trouwen.

Dat lijkt misschien lastig, maar volgens Teague zelf is haar relatie helemaal niet zo anders als de relaties tussen twee levende mensen. Seks met een geest is bijvoorbeeld best wel vergelijkbaar met seks met een levend persoon, vertelt ze tegenover Metro UK.

„Het enige verschil tussen een seksuele relatie met een mens en een geest is dat het gevoel van aanraking een stuk dieper gaat", aldus Teague. „Je kan letterlijk voelen wat de geest met je gaat doen en de geest kan dat ook voelen."

Internationale wateren

De twee moesten overigens wel op internationale wateren trouwen, omdat hun huwelijk anders niet legaal zou zijn. Teague en haar geest, een Haïtiaanse piraat uit de achttiende eeuw die Jack heet, hielden de ceremonie daarom op een boot met de twaalf beste vrienden en familieleden.

Maar wie dacht dat er op de kosten bespaard zou worden door de fysieke afwezigheid van de bruidegom, heeft het mis. Teague: „Ik wilde een groot, traditioneel huwelijk met een witte jurk. Dat was heel erg belangrijk voor me."

Uiteindelijk heeft Jack via een medium zijn ja-woord gegeven. Om Jack ondanks zijn fysieke toestand toch uit te beelden, werd hij vertegenwoordigd door een piratenvlag met gekruiste botten en een schedel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw is uitgekeken op mensen en trouwt met geest
Sluiten