Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Relaties & seks 11 jan 2018 / 21:00 uur

Voor 2019 mannelijke seksrobot met bionische penis

Gooi je vibrator maar aan de kant dames, dit jaar komt er namelijk een mannelijke sekspop op de markt met een bionische penis. En dat is volgens de makers van de pop vele malen beter dan je klassieke vibo.

Sekspoppenfabrikant Realbotix heeft gezegd dat ze voor 2019 nog een levensechte, mannelijke sekspop zullen verkopen. Hiermee willen ze hun klantenkring uitbreiden, nadat ze in 2017 met levensechte, vrouwelijke poppen kwamen.

De robots zijn al heel ver ontwikkeld. Het zijn geen opblaaspoppen meer, ze voelen als echte mensen en de vrouwelijke variant heeft ook een karakter. De vrouw kan heel vrolijk zijn of juist verdrietig en jawel, ze hebben temperament. De poppen voelen warm aan en hebben siliconen, waardoor het lijkt alsof je huid aanraakt.

Kies je grootte

„We werken nu aan mannenrobots, die net als hun vrouwelijke tegenhangers werken met kunstmatige intelligentie”, meldde CEO Matt McCullen. Volgens hem voelt de bionische penis veel beter dan een vibrator en kunnen klanten via de website zelf de grootte van het geslachtsdeel kiezen. Ook kan je de pop aansluiten op een stopcontact (dus als je er eentje naast je bed hebt, betekent dat oneindig plezier).

Volgens de maker zullen ook de mannen worden uitgerust met de populaire karakter-technologie. Klanten kunnen zelf kiezen of ze een lieve, rustige lover willen of juist niet. Elke pop kan reageren en praten. De interacties bestuur jij als klant met een app op je smartphone.

Kosten

Wat de mannen zullen kosten, is nog niet bekend maar de vrouwen kosten ongeveer 12.500 euro. Ondanks dat je volledig je eigen pop kunt samenstellen, doet Instagram ons geloven dat de poppen ware Mister Dreamy’s worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor 2019 mannelijke seksrobot met bionische penis
Sluiten