Sofie Smulders
Sofie Smulders Relaties & seks 29 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze smoesjes gebruiken vreemdgangers het meest

Ik heb nog een afspraak staan, ik heb met mijn vrienden afgesproken. Welke smoes zou jij verzinnen als je vreemd zou gaan? Ashley Madison, de website die affaires faciliteert, vroeg het 1500 mannen op de man af.

Ik moet overwerken

De meest gebruikte smoes is een oude bekende: ‘ik moet overwerken’. Van de ondervraagden gaf 32 procent toe dat zij dit excuus weleens gebruikt hebben om stiekem naar hun minnares te gaan.

Ik heb met vrienden afgesproken

Afspreken om met vrienden de stad in te gaan, is geen activiteit om iets achter te zoeken. Daarom vindt 21 procent van de mannen het een prima smoes om te gebruiken.

Ik heb een zakenreisje

Nog een excuus in de categorie werk. Een uitstekende om te gebruiken als (we willen je niet op ideeën brengen) je wat extra tijd wil doorbrengen met je buitenechtelijke liefje. De zakenreis wordt door 15 procent van de mannen als excuus gebruikt.

Ik heb vanavond plannen met collega’s

Is hij doordeweeks ook na het werk of in het weekend druk met zijn collega’s? Dat kan natuurlijk. Maar 14 procent van de ondervraagde mannen geeft toe dit verhaal weleens te verkopen, terwijl hij eigenlijk met zijn geheime vriendin heeft afgesproken.

Ik ga sporten

Dit kan een doorzichtige zijn. Is jouw lover sinds een tijdje fanatiek aan het sporten, maar wordt zijn conditie er maar niet beter op en zijn lichaam maar niet strakker? Dan zou hij weleens tot de 9 procent van de heren kunnen behoren die de sportschool gebruikt als cover-up voor zijn affaire.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.