Metro
Metro Reizen 3 jan 2019 / 21:35 uur

Stewardess deelt irritantste gewoontes passagiers

Iedereen die wel eens een lange reis heeft gemaakt met het vliegtuig weet hoe belangrijk het is om fijne medepassagiers te hebben. Als je urenlang in een vliegtuig op elkaar zit gepropt met vreemde wil je namelijk zo aangenaam mogelijk reizen. Voormalig stewardess Kathleen Shaw weet er alles van. Op haar Instagram account deelt ze de irritantste gewoontes van passagiers.

Top 100 ‘Beste Instagramaccounts’

Kathleen Shaw begon haar account omdat ze het gedrag van sommige passagiers zo zat was. Met haar Instagrampagina ‘Passenger Shaming’ wilde ze mensen wat meer vliegtuig etiquette bijbrengen. Het account heeft inmiddels al 720.000 volgers en het magazine Rolling Stone nam de pagina op in haar top 100 van ‘Beste Instagramaccounts’.

Reizigers van over de hele wereld sturen foto’s in. De ‘beste’ kiekjes belanden op haar pagina. En eerlijk is eerlijk, de foto’s zijn maar wat herkenbaar: voeten op de arm- of leensteunen, volgetekende tafeltjes. Pas op: er komen heel wat vieze voeten voorbij.

View this post on Instagram

Omg I love this show! ✈️📺😂 Sometimes self-awareness is hard… 🤷🏼‍♀️ —Paging my favorite NYC hair stylist @havenbleu 😘✂️🤣 #haironplanes [📸: @michael_yaez] • • • #passengershaming #flyingfeet #NOPE #instagramaviation #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #sassystew #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #pilotlife #travelling #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

View this post on Instagram

I’m only posting this photo so no one else sends it to me…. ✈️😂👣 [📸 reddit user: sinyanmei92] • • • #flyingfeet #passengershaming #crewlife #avgeek #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

View this post on Instagram

#STEAKSONPLANES! ✈️🥩🥩🥩😂🤷🏼‍♀️ Yes this is first class. Yes this is (was?) a T-bone steak that someone ate. Yes they put the bone & remains in the seat back pocket attached to the bulkhead. 🤷🏼‍♀️🥩✈️ FRED FLINTSONE SHIT, YO. #yabadabadoo 🍗 #SAVAGE @neanderthal AF 👣 • • • #passengershaming #firstclass #NOPE #instagramaviation #firstclassflight #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #travelling #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

View this post on Instagram

Time to get yo self all pretty for the week! #curlinghaironairplanes ✈️💅🏻💋😂🙋🏼‍♀️#personalgroomingINPUBLIC #HAPPYMONDAY – Please hook me up like this next time @artandautonomy! 😂💇🏼‍♀️💋 • • #regram @hayhayyo 👍🏼❤️ #passengershaming #hairoftheday #NOPE #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #pilotlife #travelling #hairofinstagram

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

View this post on Instagram

2 for 1 Pap Smears now available in row 26! ✈️👣👩🏼‍⚕️🍑🚑🏥😂 #gooddeal #classyAF ☔️ • • • #passengershaming #flyingfeet #NOPE #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #sassystew #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #pilotlife #travelling #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stewardess deelt irritantste gewoontes passagiers
Sluiten