Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 19 jan 2019 / 22:01 uur

Grootste chocolademuseum ter wereld open in België

Chocoliefhebbers opgelet: voor het grootste chocolademusuem ter wereld kun je nu heel dichtbij terecht: in Antwerpen. Chocolate Nation opent dit weekend haar deuren aan het Astridplein.

View this post on Instagram

Op het Koningin Astridplein, in het voormalige Aquatopia-gebouw, heeft Chocolate Nation de deuren geopend voor het grote publiek. Het “innovatieve belevingscentrum” is volledig gewijd aan Belgische chocolade 📷 @fos_fotografie . . #gva #gazetvanantwerpen @chocolatenationbe #chocolatenation #chocolatenationbe #chocolade #chocola #antwerpen #chocolademuseum #museum #aquatopia #belgianchocolate #chocolate

A post shared by Gazet van Antwerpen (@gva) on

4000 vierkante meter vol met chocola, chocola en álles dat met chocola te maken heeft: dat is wat het museum inhoudt. Je ervaart de productie van chocolade van begin (in de jungle) tot eind (de Antwerpse Haven en de winkel), je leert over de geschiedenis van chocolade en je kunt er onder andere workshops doen en chocolatiers aan het werk zien.

View this post on Instagram

Spot on Chocolate Nation! 🍫🍫🍫 #chocolatenationbe #belgianchocolate #chocolate #chocolat #museum #cacao #newkidintown #experience #VisitAntwerp #ig_antwerp #Antwerptoday #Antwerp #Anvers #visitbelgium #tastethecitybelgium #foodtour #walkingtour #picoftheday #photooftheday #quotes

A post shared by Taste the City (@tastethecitybelgium) on

Er staan kunstwerken van chocolade die je zo terug zou kunnen vinden in de Efteling, er zijn Instagramwaardige plekjes en natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om chocola te proeven. Wij zijn nu al fan!

https://www.instagram.com/p/BstPaF0hNtu/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grootste chocolademuseum ter wereld open in België
Sluiten