Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 29 dec 2018 / 19:00 uur

Deze Afrikaanse bestemming is topfavoriet in 2019

Nu het jaar ten einde komt zijn het natuurlijk weer de lijstjes die de klok slaan. Dé Vakantiediscounter zocht traditiegetrouw dan ook uit wat de meestgeboekte bestemmingen voor 2019 zijn. En daar staat een hele verrassende bestemming tussen als je het ons vraagt: Gambia.

Natuurlijk is Spanje ook dit jaar weer topfavoriet als het gaat om vakantiebestemmingen, maar wat de top 10 laat zien is dat we komend jaar heel wat avontuurlijker worden wat betreft vakantiebestemmingen die we eerder nog links lieten liggen. Zo is Egypte dit jaar weer helemaal terug van weggeweest met een tweede plek op de lijst en ook Kaapverdië staat hoog op ons vakantielijstje: met een zesde plek.

Verrassing van het jaar

Verrassing van het jaar? Voor ons toch wel Gambia met een 8e plek in de top 10. Maar als je de foto’s hieronder ziet begrijp je ook eigenlijk wel waarom mensen daar graag naartoe willen toch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Afrikaanse bestemming is topfavoriet in 2019
Sluiten