Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 27 nov 2018 / 19:00 uur

17 kiekjes waardoor je direct naar Zanzibar wil

We zijn bij Metro de beroerdste niet en geven je dan ook maar al te graag een aantal tips voor reisjes naar niet zo voor de hand liggende plekken. Eén van die plekken is het prachteiland Zanzibar, onderdeel van Tanzania. Nog niet zo bekend, wat als toerist in je voordeel kan werken.

Voordelen van Zanzibar? Zo goed als altijd mooi weer, cultuur én beeldschone stranden en het is er veilig: criminaliteit komt op het eiland niet of nauwelijks voor en je zal je tijdens je vakantie dan ook geen moment onveilig voelen. We snappen dan ook niet dat het eiland niet bekender is bij het grote publiek, want als we de foto’s zien…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

https://www.instagram.com/p/Bqtx7_GnPUJ/

Colourbox
Colourbox
Colourbox
Colourbox
Colourbox
Colourbox
Colourbox
Reageer op artikel:
17 kiekjes waardoor je direct naar Zanzibar wil
Sluiten