Rosan de Vos
Rosan de Vos Reizen 19 apr 2018 / 10:29 uur

Binnenkort vliegen we misschien wel staand

Kun je nooit lekker zitten in een vliegtuigstoel? Binnenkort is dat misschien allemaal wel verleden tijd. Stoelenfabrikant Avioninteriors heeft nieuwe vliegtuigstoelen gepresenteerd, waar je staat in plaats van zit. Kun je eindelijk je benen strekken onderweg!

Bij de ‘Skyriders 2.0‘, de desbetreffende vliegtuigstoelen, zit je in dezelfde positie als een ruiter. En als een ruiter een paar uur lang op zo’n zadel kan zitten, kun jij vast ook wel een paar uur vliegen in deze houding, nietwaar?

Meer mensen vervoeren

De nieuwe stoelen kunnen tot wel 20 procent meer mensen meenemen op een vlucht, bovendien wegen ze ongeveer de helft minder dan normale vliegtuigstoelen.

Het is wel de bedoeling dat deze stoelen enkel ingezet worden op korte vluchten, schrijft The Telegraph. Er is namelijk geen entertainment tijdens de vlucht en je kunt niet achterover leunen met de stoel.

De stoelen zijn nog niet verkocht, maar er is vanuit vliegtuigmaatschappijen wel heel veel belangstelling voor. Dus zie jij de nieuwe manier van vliegen wel ‘zitten’?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkort vliegen we misschien wel staand
Sluiten