Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 10 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Vrouw vindt liefde van haar leven via Airbnb

Dat je de liefde van je leven op de raarste momenten kunt tegenkomen, dat blijkt wel uit het verhaal van de 39-jarige Frances Alban.

Ze dacht dat ze nooit meer in haar leven een vent zou vinden en al helemaal niet in haar eigen stad Miami. Daarom besloot ze een break te nemen van het daten en zoeken naar liefde om zich te focussen op de andere dingen die ze liefhad in het leven.

Moeilijk om single te zijn

,,Single zijn als je eind dertig bent is best een beetje moeilijk", zegt ze tegen USA Today. ,,Ik vond het zelfs zo moeilijk dat ik besloot om mijzelf weer in het middelpunt te zetten."

Een manier waarop ze dat wilde doen, was door met twee vriendinnen op vakantie te gaan. Ze boekte samen met haar maatjes een vakantie naar Sicilië. En daar bleek een verrassing te verblijven die haar hele leven zou veranderen.

Ze vond een huisje op Airbnb in Cefalù. Daar aangekomen om te genieten van haar welverdiende vakantie, ontmoette ze de eigenaar van het huis: Roberto Tomasello, die werkte als architect. Hij liet haar en haar vriendinnen het huis en de omliggende natuur zien, met uitzicht op het water.

Het huisje waar de romance plaatsvond. / Airbnb

,,Iedereen was bezig met Snapchats maken van het uitzicht, maar ik maakte een foto van Roberto", vertelt Alban. Ze voelde zich ontzettend aangetrokken tot de sexy Italiaanse binnenhuisarchitect. En dat gevoel bleek wederzijds te zijn.

Fantastische vrouw

Daarna hadden de twee af en toe sms-contact tijdens haar verblijf. Toen Tomasello terug kwam om de vrouwen uit te checken, leek er een einde te komen aan de broeierige sfeer tussen de twee. Maar niets bleek minder waar: ,,Hij zei tegen me dat het waarschijnlijk gek klonk, maar dat hij mij een fantastische vrouw vond en dat hij mij graag beter zou willen leren kennen", aldus Alban.

De maanden die volgden bleven Alban en Tomasello contact hebben. Tot juni 2017; toen kwam Tomasello op bezoek bij Alban in Miami. Het bleek een schot in de roos tussen de twee: het contact bleef en in oktober, toen Alban weer op bezoek kwam in Sicilië vroeg hij haar ten huwelijk.

En dat allemaal te danken aan de verhuur van een huisje via Airbnb: ,,Je zou nooit denken dat zoiets jou overkomt, maar echt: het kan."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.