Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 13 nov 2017 / 14:13 uur

Hollandse Instagrammer gaat viral met blote billen

View this post on Instagram

Oohh I'm lost. Time to wander off and take the unbeaten path. Time to see the unseen. You're only lost if you want to be lost! Follow my backup account @a.naked_girl Don't forget to turn on post notifications so you get an instant update when i post a new picture! __________ _____________________________________ #nude #nudeinnature #naturist #naturism #nudist #nudism #nudeart #nudemodel #freethenipples #freethenips #getyourassintonature #sexygirl #sexy #cute #anakedgirl #experiencenaturism #outdoornude #clothesoff #befree #nudity #explorenaked #nakedphotography #naked #nudegirl

A post shared by A Naked Girl (@a.naked.girl) on

Haar account A.Naked.Girl heeft al meer dan 74.600 volgers. Als je haar posts bekijkt zie je foto’s van Sterre bij het strand, zwembad, tussen de rotsen, in de bergen en op allerlei andere mooie plekken. Verwacht geen outfit-foto’s, want Sterre is op al haar foto’s naakt. We horen je denken: hoe kan Instagram dat toelaten? Sterre maakt alleen foto’s van haar achterkant, dus we zien ‘alleen’ haar blote achterkant.

View this post on Instagram

Had a great weekend full of shoots! Happy with the results and happy to share with you. Reached over 40k people and it keeps going! Have a great day to you all! __________ _____________________________________ #nude #nudeinnature #naturist #naturism #nudist #nudism #nudeart #nudemodel #freethenipples #freethenips #getyourassintonature #sexygirl #sexy #cute #anakedgirl #experiencenaturism #outdoornude #clothesoff #befree #nudity #explorenaked #nakedphotography #naked #nudegirl

A post shared by A Naked Girl (@a.naked.girl) on

Wat ze probeert te bereiken met haar foto’s?

Sterre wil laten zien dat naakt niet per se sexy hoeft te zijn. „Veel mensen voelen zich nog ongemakkelijk als ze naakt zijn. Het is echt zonde dat nog niet iedereen kan inzien dat het heel fijn is om naakt te zijn, zonder dat het gelijk seksueel hoeft te zijn,” zei de Hollandse schone tegen Daily Mail Australië. De reizigster gebruikt hashtags als #freethenipple #getyourassinthenature. Opvallend is ook dat ze de hashtags #sexy en #sexygirl gebruikt, want dat is juist wat Sterre niet wil zijn.

View this post on Instagram

Another one at the pool ________________________________________ #outdoornude #clothesoff #befree #explorenaked #nakedphotography #naked #nudegirl #nakedgirl #topless #nakedinnature #nakedinpublic #nudist #nudism #naturist #naturism #anakedgirl

A post shared by A Naked Girl (@a.naked.girl) on

Sterre werd geïnspireerd door het Australische Instagram-account GetNakedAustralia.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hollandse Instagrammer gaat viral met blote billen
Sluiten