Elselotte Smink
Elselotte Smink Reizen 20 jul 2016 / 12:21 uur

Deze knappe dierenwetenschapper moét je volgen

Voor wie van natuur, dieren, avontuur en knappe mannen houdt en óók nog eens graag mooie kiekjes bekijkt: we hebben het ideale Instagramaccount voor je.

Deze man knuffelt met beren en laat zo de ruwe kant van de natuur op een mooie wijze zien. Thank us later…

Amerikaanse wetenschapper

Wes Larson stopte met zijn studie tot optometrist en werkt nu drie jaar als onderzoeker voor de organisatie Polar Bears International. Hiervoor reisde hij onder andere af naar Alaska, om daar uit te vinden hoe en waar de beren precies leven.

Dierenweldoener

De onderzoeker vertelt aan Daily Mail dat het zijn doel is om zoveel mogelijk informatie in te winnen over de bedreigde diersoorten, zodat de mens de dieren geen kwaad kan doen. Ook redde hij een wees-wasbeer, genaamd Pants, die hij inmiddels al een jaar lang verzorging en een goede opvoeding geeft.

Bekijk enkele van de prachtige beelden op zijn Instagram hieronder:

View this post on Instagram

One year older and feeling way good about the family and friends in my life this year, both human and otherwise.

A post shared by Wes Larson (@grizkid) on

View this post on Instagram

Pants' little leathery hands can operate my phone. She's not very selective about who she calls though and it's caused some problems.

A post shared by Wes Larson (@grizkid) on

View this post on Instagram

Kodiak brown bear from last week with a belly full of rotten whale meat. I'm in a bear conference this week with other bear biologists from all over the world and it's really made it clear how new I am to the field, and how lucky I am to be doing something I'm passionate about.

A post shared by Wes Larson (@grizkid) on

View this post on Instagram

Headed to Alaska for 16 days and I'm bummed to be leaving this little ball of fur, claws, and parasites behind. Just so everyone knows, raccoons can carry and transmit a potentially brain-eating, coma inducing parasite. And rabies. Just FYI.

A post shared by Wes Larson (@grizkid) on

View this post on Instagram

Probably done doing dens and I've been generally happy for a month now because of the five cubs that our study bears had this winter (not to mention how fat and healthy all of the adults were). It's the closest I've ever come to feeling like an uncle. Photo: @wasatchandy

A post shared by Wes Larson (@grizkid) on

View this post on Instagram

I'm sure you all had it on your calendars already but It's international polar bear day. I'm hopeful that in my lifetime we can make the planet more livable for polar bears and every other species that we're quickly pushing to the brink. I think about it all the time and I hope you guys care too.

A post shared by Wes Larson (@grizkid) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze knappe dierenwetenschapper moét je volgen
Sluiten