Moïra van Sas
Moïra van Sas Reizen 21 apr 2016 / 15:00 uur

Deze surfchicks moet je volgen op Instagram

In ons koude kikkerlandje is er een chronisch gebrek aan zon, hoge golven, hotte surfdudes en mooie surfbabes. In Australië daarentegen wemelt het van de inspirerende beachbabes. De zomer in je bol? Volg dan deze surfende meisjes op Instagram.

Ellie-Jean Coffey is de oudste telg van de wereldberoemde Coffey-surffamilie. De 21-jarige is niet alleen heel goed met golven. Ze is ook model en heeft bijna een half miljoen volgers op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BCZ6e3svVud/

Holly Coffey heeft al net zulke jaloersmakende foto’s als haar zus Ellie-Jean. De 18-jarige is net als haar zus model en de beste surfchick ter wereld onder de 20. Op Instagram deelt ze kiekjes van haar fantastische lichaam, haar bikinicollectie en af en toe trekt ze ook gewone kleding aan.

https://www.instagram.com/p/BDp0ONqiW-3/

Felicity Palmateer is een vriendin van de gezusters Coffey en reist met haar surfboard de hele wereld over.

De Amerikaanse Lakey Peterson staat op nummer 7 van de World Surf League en post – in tegenstelling tot de meesten uit dit rijtje – vooral sportieve foto’s.

Lindsay Perry is een van de stoerdere chicks uit de lijst en vermaakt haar volgers met kunstige foto’s van haar prachtige collectie aan tatoeages en hipster outfits.

https://www.instagram.com/p/BDY2ymarG-4/

Meisjes met een sixpack zoals die van Sally Fitzgerald zouden verboden. Avontuurlijk, mooi, sportief: Sally has it all!

De laatste in de lijst is Kelia Moniz. Deze uit LA afkomstige babe maakt iets minder foto’s van haar leven op het strand, maar geeft ons echt een kijkje in haar dagelijks leven buiten het surfen.

Reageer op artikel:
Deze surfchicks moet je volgen op Instagram
Sluiten