Amber Benig
Amber Benig Reizen 18 mrt 2016 / 09:43 uur

Dit zijn die 10 beste vliegvelden ter wereld

De mooiste make-up, de meest heerlijke parfum en glinsterende sieraden. Wanneer je op een vliegveld rondloopt, is er zoveel keuze dat je niet weet wat je wil eten en aan vertier is ook geen gebrek. Dit zijn de beste tien van de wereld.

De SkyTrax World Airport Awards werden woensdag in Keulen uitgereikt. Singapore Changi Airport sleepte de prijs voor de vierde keer op rij binnen. Ook onze Oosterburen scoren goed in de lijst! Door middel van miljoenen wereldwijde passagiersenquêtes worden de vliegvelden gekozen. De vliegvelden worden onder andere beoordeeld op de winkels die zij bieden, de hotels rondom het vliegveld, het personeel en het eten.

Gratis

Dat het vliegveld in Singapore al voor de vierde keer op rij de eerste plaats kreeg, is niet heel raar. Singapore biedt namelijk gratis bioscopen, een dakzwembad en een ontspannende vlindertuin aan al hun passagiers. Ook de rest van de top tien is weinig veranderd ten opzichte van de afgelopen jaren. Deze ziet er zo uit:

#1 Singapore Changi Airport – Singapore

#2 Incheon International Airport – Zuid-Korea

#3 Munich Airport – Duitsland

#4 Tokyo International Airport Haneda – Tokyo

#5 Hong Kong International Airport – Hong Kong

#6 Chubu Centrair International Airport – Japan

#7 Zurich Airport – Zwitserland

#8 London Heathrow Airport – Groot-Brittanië

#9 Kansai International Airport – Japan

#10 Hamad International Airport – Qatar

Wat is volgens jou het beste vliegveld?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit zijn die 10 beste vliegvelden ter wereld
Sluiten