Alice Boothby
Alice Boothby Reizen 18 feb 2016 / 10:22 uur

Dit zijn de beste stranden ter wereld

Zeker op dagen als deze kunnen we alleen maar dromen van een hagelwit strand met wuivende palmbomen. Reiswebsite TripAdvisor heeft een longlist gemaakt van de meest fantastische stranden ter wereld. Vakantiemodus aan!

De lijst is het resultaat van alle waarderingen en recensies die gebruikers van de site gaven aan stranden. Vakantiegangers zijn lyrisch over Grace Bay op het eiland Providenciales, dat stipt op nummer één staat. Providenciales maakt deel uit van de Turks- en Caicoseilanden, onderdeel van de Antillen.

Ibiza

Daarmee heeft Grace Bay, geroemd om het wonderschone strand en helder water, Baia do Sancho in Brazilië verslagen, een strand dat al twee jaar aan kop stond. Iets dichterbij huis? Het mooiste strand van Europa is volgens TripAdvisor Playa de Ses Illetes op Formentera, vlakbij Ibiza.

Welke van deze parels kan jij afvinken?

1. Grace Bay – Providenciales

https://www.instagram.com/p/_e5vPuwkOY/

2. Baia do Sancho, Brazilië

https://www.instagram.com/p/128UnahFEv/

3. Playa Paraiso, Cuba

View this post on Instagram

Tu- perfect. #tulum #playaparaiso #whitesand #mexico #beach #playa #palmtree #holiday #travel #tropical #paraiso #rivieramaya #perfect #weather #instagood

A post shared by Anabel Maldonado (@anabelmaldonado) on

4. Anse Lazio, Seychellen

View this post on Instagram

Buscas un destino TOP e increíblemente paradisíaco? #Seychelles no lo dudes. Son varias islitas, siendo #Mahe la principal. Esta es una foto de la isla de #Praslin en la famosa playa #AnseLazio Moooooy lindo !! Y hay cancha de golf. Un hotel a precio razonable? Hotel Le Duc

A post shared by Club DE VIAJE (@clubdeviaje) on

5. Cayo de Agua, Venezuela

View this post on Instagram

#CayoDeAgua es sin duda una de la playas más hermosas del mundo. ¿Qué opinas?

A post shared by Posada Macanao Lodge (@posadamacanao) on

6. Flamenco Beach, Puerto Rica

View this post on Instagram

When you wake up and just walk to this 💙 #caribbean #flamencobeach #tropical #puertorico #explorepuertorico #beach #livinginthetropics #caribeanbestplacestogo #ocean #sun #explore #nature #perfectday #world #wanderlust #worldwanderlust #fun #amazin #letsgoplaces #joinme #keepexploring #keeptraveling #lovetotravel #placespuertorico #whateverpuertorico #naturephoto #backpackingpr

A post shared by Glo Rios (@world.wanderlust) on

7. Playa de Ses Illetes, Formentera (Spanje)

https://www.instagram.com/p/5l-C5VMGD3/

8. Ngapali Beach, Myanmar

View this post on Instagram

#ngapali #myanmar #myanmarphotos #ngapalibeach

A post shared by antonella (@antonells) on

9. West Bay Beach, Honduras

View this post on Instagram

In Honduras, we know a thing or two about beaches. ••• #westbay #honduras #beach #beachlovers #wedobeaches #paradise #visithonduras #visitcentroamerica #centralamerica #passionpassport #passportready #doyoutravel #instagood #instatravel #travelgram #photodaily #ourplanetdaily #theglobewanderer #awesomeearth #bestvacations #discoverearth #travelstoke #wanderlust #tourtheplanet #vacationdestination #beautifuldestinations

A post shared by Visit Centroamerica (@visitcentroamerica) on

10. Nacpan Beach, Filippijnen

View this post on Instagram

Welcome to paradise 🌴☀️🐚❤️ #Филиппины #Philippines #elnido #Palawan #котофили🌴 #nacpanbeach

A post shared by 📷Kseniya Balandina | Moscow (@kseniyabalandina) on

11. Maho Beach, Amerikaanse Maagdeneilanden

https://www.instagram.com/p/BBdkTcyiuA6/

12. Whitehaven Beach, Australie

View this post on Instagram

This may look like a watercolour painting, but it's actually what the famous #WhitehavenBeach in the @whitsundaysqld looks like. It's widely referenced as the most photographed beach in Australia (we can see why!) – what's extra special about this spot is its shifting tide that causes the white silica sand and turquoise water to blend seamlessly together, creating a breathtaking swirl of colours. Photo: @ventureitineris

A post shared by Australia (@australia) on

13. Sharm El Luli, Egypte

View this post on Instagram

Baia di Sharm el Luli #egypt #sharmelluli #paradise #paradiso

A post shared by Sere (@serenella_1990) on

14. Elafonissi Beach, Griekenland

https://www.instagram.com/p/7Qb07oknRU/

15. Playa Manuel Antonio, Costa Rica

https://www.instagram.com/p/BBjo96bHkEh/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste stranden ter wereld
Sluiten