Pim Spoor
Pim Spoor Reizen 21 jan 2016 / 11:00 uur

Deze nachtelijke straatfoto’s in Tokio zijn magisch

Door de smog in de lucht is Tokio niet bepaald een mooie stad. Maar zodra het donker wordt, leeft de stad op. De lichten zijn indrukwekkend en de smalle straatjes hebben iets mysterieus. Fotograaf Masashi Wakui legde het tafereel vast.

Natuurtalent

Je zou het niet zeggen, maar de Japanse fotograaf heeft zichzelf de kunst aangeleerd. Masashi Wakui is een echt natuurtalent en dat blijkt. In Shibuya, Shinjyuku en andere districten in Tokio fotografeert hij fel belichte straten en steegjes. Hij gebruikt voor zijn kleurrijke kiekjes niet eens een professionele spiegelreflexcamera. Wakui werkt liever met compact-camera’s. Door de kleuren van de lichten wat te highlighten, creëert Masashi het magische effect.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze nachtelijke straatfoto’s in Tokio zijn magisch
Sluiten