Alice Boothby
Alice Boothby Reizen 18 dec 2015 / 14:59 uur

Gezin verkoopt alles en maakt bijzondere wereldreis

Het klinkt als een droom. Garrett Gee en zijn vrouw Jessica verkochten al hun bezittingen en reizen nu de wereld over met hun twee kinderen Dorothy (3) en Manilla (1). Ondertussen werken ze een bijzondere bucketlist af.

De 25-jarige Garrett Gee heeft het maar wat goed voor elkaar. Vorig jaar verkocht hij zijn populaire app Snapchat, waar hij een slordige 49 miljoen euro voor ving. Maar wat moet je met zoveel geld? Je zou er een villa en een paar dure auto’s van kunnen kopen, maar dat voelde niet goed. „We hebben al die spullen niet nodig”, vertelt Garrett aan People. „We zijn nog jong en gezond. Wat moeten we ermee? Jessica en ik begonnen te fantaseren over hoe het zou zijn om álles te verkopen. Onze hele inboedel. Van dat geld en van de Snapchatopbrengsten zouden we voor onbepaalde tijd de hele wereld over kunnen reizen.”

Dat plan begon steeds meer vorm te krijgen: Jessica en Garrett stelden een bucketlist op en organiseerden een gigantische garage sale waar ze verlost werden van al hun bezittingen. Twee dozen met foto’s en dagboeken mochten ze van zichzelf houden.

View this post on Instagram

NEW VIDEO on our YouTube 📺 Link in profile ☺️ ..You'd think we would be traveling professionals by now..but nope..here we are sweaty and exhausted after sprinting through the Singapore airport to catch our flight to Thailand. But we made it! Kids are alive! And @garrettgee and I apologized to each other for all the mean things said during the last hour of intense stress 😉👿😘 ..THANK YOU Singapore!! Your city is clean and beautiful. Your food is unique and delicious. And you people are so kind and friendly!! We love you ❤️✌🏼️❤️ /// Next stop : Krabi, Thailand!! /// #family #adventure #singapore #faith #sunday /// @mandarinorchard @dametraveler @changiairport @momazine @visit_singapore

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

Bucketlist

Het gezin reist nu de wereld rond en heeft inmiddels aardig wat kunnen afstrepen van de lijst. Zo hebben Jessica en Garrett met bultruggen gedoken in de Stille Oceaan en hebben ze hun zoontje Manilla leren lopen op de stranden van Tonga, een klein eiland in Polynesië.

View this post on Instagram

November 2015! Bali : Family yoga + Whale sharks! Be there! Because you're invited 🙂 /// #indonesia #whaleshark #bali #family #✈️ #🌏 #🌴 /// pc : @perrinjames1

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

Maar de bucketlist draait niet alleen om de persoonlijke wensen van het gezin zelf. Het gezin wil ook goed doen en heeft tot nu toe een familie die het moeilijk heeft een vakantie naar Disneyland aangeboden. Volgende op de lijst: Garrett en Jessica willen graag vijf mensen een gratis oogcorrectie aanbieden. Dat klinkt misschien wat gek, maar Jessica heeft de operatie twee jaar geleden zelf ondergaan en haar leven is sindsdien voorgoed veranderd.

Op hun blog leggen de twee uit waarom ze dit doen. „Wij zijn als gezin altijd erg gezegend geweest en zijn altijd op zoek naar bijzondere manieren om anderen te helpen. Dit is geen promotie, geen prijsvraag en zeker geen wedstrijd. Zie het als een kerstcadeau."

View this post on Instagram

@Dorothyseven is ready for adventure!! The last 5 months have included 28 flights so far!! ✈️😁💺 Some easier than others. Or maybe better said, some less terrible than others 😉☺️😉 ..we're definitely not professionals but we got to share some of our tips and suggestions on the @freshlypicked blog today! [link in profile] ..hopefully something that might help during your holiday travels ❄️🎄❄️ /// #family #travel #adventure #freshlypicked #merrychristmas /// @settie4444 @garrettgee @heymamaco @chatbooks @momazine @sollybabywrap @modernburlap @dorothyseven

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

Leven met minder

Het gezin geniet erg van het ‘nieuwe bestaan’, zo valt te lezen op de eigen blog. Garrett: „Ik heb geleerd om gelukkig te zijn met minder, ik ben meer open-minded en openhartiger geworden. Dat is een groot goed. Je kunt overal geluk vinden.”

View this post on Instagram

Family hugs in Singapore.. /// #family #adventure #singapore #GiftToSeeTheWorld #travelingfamily #love /// @mandarinorchard @visit_singapore @changiairport @tourtheplanet @awesome_earthpix @parentsmagazine @settie4444 📷 photo cred : @3leggedthing 💙✌🏼️💙

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

It takes full attention all hands on deck high alert to watch @manillagee around water. Ⓜ️📻🚱📢🚫 I'm not sure what he thinks is going to happen but all he wants to do is jump right in!! PS..remember before Manilla was born and we thought he'd be brown like his daddy? Hah, fooled us all 😉😂😉 #family #adventure #byronbay #australia #fatherson /// @australia @byron.bay @makobrand @trustthebum 📷 @breehawaiii

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

Little @dorothyseven made a new friend. He's Australian 😉 /// Link to video in profile /// #family #faith #friends #adventure #portmacquarie #australia #kangaroo /// @portmacquarie @kateandjames_shop @freshlypicked @canonaustralia @breehawaiii

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

This morning we woke up to the terrifying news from Paris. 😔💔😔 We're very grateful to be safe and together as a family right now. Our thoughts and prayers go out to those families in need and especially the ones who are not together anymore. 🙏😔🙏 #PrayForPeace #PrayForParis ✌️

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

November 6th is a special day in our family. We have 2 birthdays!! 🎂🎂 Everyone wish @garrettgee and @dorothyseven a double very very happy happy BIRTHDAY!! 🎉🎉 We love yous oldies ❤️❤️ /// #family #love #faith #adventure #newzealand #queenstown @purenewzealand @airnz 📷 @breehawaiii

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

"Scary Faces" 😠😳😂 /// We had to get creative with costumes this year. The best we could do in a foreign country on a travel budget ☺️🎃☺️ /// Sunday = NEW VIDEO on our YouTube channel : link in profile 🎬🎥📺 /// #halloweenweekend #superscary #family #travel #adventure 📷 @breehawaiii

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

NEW ZEALAND bound!! Under these happy faces we are exhausted and scared 😞☺️😁 ..We are exhausted from 20 days of non-stop adventure in Tonga..and we are scared for the long flight ahead of us with kids. So far flights have been quite difficult but it's always worth it once we land in a new special place. New Zealand here we come!! /// We finally have some better internets too so we are playing catchup on our YouTube channel. We just posted 2 new videos yesterday and today from the kiddos in Hawaii. Go check them out!! Link to WATCH in profile ☺️📺☺️ /// @airnz #family #faith #travel @purenewzealand #fannypacks 📷 @breehawaiii

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

This. Pool. Is. Massive. ☺️😉☺️ Hope you are having a great weekend!! /// #health #travel #tahiti #borabora #family #orukayak @orukayak

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

Dreamy over/under photo of @chelseakauai /// #oceanlife #travel #inspiration #sea #family #ohana #faith /// Have a good weekend!!

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

You ever see a photo and wish you could jump in?? That's basically how we've been picking most all our destinations. 📷🌴🌏Amazing people inspiring us to travel amazing places!! /// Who are some of your favorite people to follow for travel inspiration? 🌎✈️☀️

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

View this post on Instagram

Hello world 🌍 ! Almost time for our big family adventure! Lots o mixed emotions over here as we get ready 😁😭😄 .. Where would you take your family if you could pick any destination on the planet?? /// pc: @shellyhadfield #travel #family #adventure #faith #love #thebucketlistfamily

A post shared by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezin verkoopt alles en maakt bijzondere wereldreis
Sluiten