Maud
Maud Nachtboek van Maud 28 sep 2020 / 20:00 uur

#166 Ik had gezworen nooit meer bij iemand anders thuis te fiezelefozelen

Maud heeft een break met Tommy ingelast, omdat het al een tijdje niet goed gaat in hun relatie. Tommy is het er eigenlijk niet mee eens en hij is niet de enige: ook Jessie vindt het nergens op slaan dat ze een break heeft met die leuke Tommy. Ze vindt het zelfs vervelend dat Maud maar blijft flirten met andere mannen. De enige vorm van afleiding zit hem nu in kleine feestjes. Alleen op een feestje van Jessie’s zus komt ze Joris tegen, de jongen waar ze in Thailand met Tommy bijna een trio mee had gehad. Bijna… Dat lijkt Joris niet te zijn vergeten. Op het feest zoekt hij zijn kans en trekt haar de badkamer in. En Maud wil dolgraag niets liever dan hem zoenen…

In een split second denk ik na. Ik heb een break met Tommy dus praktisch gezien ben ik vrijgezel. Maar wat als hij erachter komt? Dan is de kans dat ik dat sowieso blijf ook heel, héél erg groot. Vind ik dat erg…?

Dan begint Joris mij in mijn nek te zoenen. Zijn handen gaan over mijn hele lichaam. Ergens bedenk ik ook nog dat ik mezelf had gezworen na het fiasco op dat dakterras toen in Amsterdam en die seksvideo, dat ik nooit meer bij iemand anders thuis zou fiezelefozelen. Maar als zijn vingers precies de juiste plekjes beginnen te raken, besluit ik dat principe ook maar overboord te gooien. Maud, je bent een slet, denk ik bij mezelf. En dan realiseer ik me dat het me eigenlijk geen zak meer interesseert. Ik wil Joris en ik wil hem NU.

Met mijn panty op mijn knieën

Tien minuutjes later sta ik mijn rok omhoog en mijn panty op mijn knieën uit te hijgen. We hebben geprobeerd om ons in te houden qua geluid, maar ik duim dat er geen mensen langs de badkamer zijn gekomen want het ging er verdomde wild aan toe. Joris kijkt me lachend aan en ik kan ook mijn grijns niet onderdrukken. „Nou, dat was best de moeite waard na al die tijd toch?” fluistert hij, terwijl hij zijn kleding goed doet en ik ondertussen ook alles weer omhoog en recht trek. „Ja… zeg dat wel”, grijns ik terug. „Maar je houdt je mond he?”, vervolg ik. „Ja tuurlijk!” antwoordt Joris en hij maakt aanstalten om naar buiten te lopen. „Ik ga wel eerst, dan ga jij over vijf minuutjes of zo. Ik zie je zo.”

Als hij de deur achter zich dichttrekt en ik mijn telefoon tevoorschijn tover, zie ik dat allemaal berichtjes van Jessie heb. ‘Maud, waar ben je?’ en ‘Hallo?!’ staat er in mijn beeldscherm. K*tzooi… die was mij dus aan het zoeken. Hopelijk heeft ze niet door dat ik hier met Joris ben geweest, dan doe ik gewoon net alsof ik buikpijn had. ‘Buikpijn. Ik zit even op de wc in de badkamer’, app ik terug. Als ik twee minuutjes later de deur open doet staat Jessie voor mijn neus. En ze is duidelijk not amused

‘We gaan!’

„Jemig, denk maar niet dat ik niet doorheb wat je aan het doen was Maud!”, sist ze me toe, terwijl ze me bij mijn arm grijpt en meetrekt naar beneden. „Jes, kom op… Het is niet wat je denkt”, probeer ik nog. Als we beneden zijn rukt ze ruw onze jassen van de kapstok af. „Wat doe je?!” roep ik verbouwereerd. „We gaan!” antwoordt Jessie stug en ze trekt de deur open. Ik loop achter haar aan, maar voel weerstand in mij naar boven komen. Jessie beent woest voor me uit, de straat uit. Als we de hoek om zijn roep ik haar, maar ze weigert stil te staan. Dan ben ik het zat. Ik neem drie grote stappen en ruk aan haar schouder. „Hey, nu blijf je even staan. Ik wilde nog niet weg!” schreeuw ik boos.

„Nee, dat begrijp ik. Jij vermaakte je prima daar! Maar ik hoef er geen getuigen van te zijn dat jij je relatie letterlijk aan het verneuken bent, Maud. Dat doe je maar op een ander feestje in plaats van in het huis van mijn zus onder mijn neus”, roept Jessie boos en ze draait zich om en loop verder. Dan ontplof ik.

„Jes, je bent mijn f*cking moeder niet?! Wat boeit het?! Ik heb toch niet voor niets een break met Tommy. Ik heb helemaal geen relatie op dit moment. Ik mag nu doen en laten wat ik wil en als we besluiten straks weer verder te gaan, dan is dat ook helemaal onze zaak. Wat ben je je hier nou aan het gedragen als heilige maagd Maria? Het is toch mijn leven?!”

„Prima Maud, maar zoek het dan ook zelf uit. Mij niet meer bellen als je straks weer in zak en as zit. Egoïstisch kreng dat je bent!” schreeuwt ze. Ik ben te verbouwereerd om antwoord te geven. Jessie is bijna nooit boos en ze scheldt al helemaal niet… Ik snap ook niet waarom ze zó boos wordt.

Appje

Ik draai me om en wil teruglopen naar het feestje als ik hoor dat ik een appje krijg. Het is Jessie. Misschien wil ze nu al sorry zeggen voor haar gedrag? Maar als ik het appje open voel ik het bloed uit mijn gezicht trekken:

‘Je hebt één dag om aan Tommy te vertellen wat er gebeurd is, anders doe ik het morgen. Als je toch zegt dat het niets uitmaakt, heeft hij ook het recht om te weten dat je het met een ander hebt gedaan. Dag Maud.’

Lees ook: #165 Hij pakt me stevig vast en ik wil niets liever dan hem zoenen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
#166 Ik had gezworen nooit meer bij iemand anders thuis te fiezelefozelen
Sluiten