Kijker noemt Olcay dik; 'Ik zal er iets aan doen'

6 januari 2017 om 19:34Daisy Heyer
Kijker noemt Olcay dik; 'Ik zal er iets aan doen'
Olcay Gulsen tijdens de ELLE Style Awards 2016. / ANP

Het ging woensdag op social media niet over de deelname van Olcay Gulsen aan de gloednieuwe afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, waarvoor zij eigenlijk te gast was bij RTL Boulevard, maar het ging vooral over het uiterlijk van de bekende modevrouw.

Het gezicht van Gulsen zag er namelijk anders uit dan voorheen. Er werd gedacht aan plastische chirurgie, maar velen concludeerden hierbij dat het toch vooral zou gaan om gewichtstoename. Iets wat Gulsen nu zelf heeft bevestigd via social media.

 

Fatshamer

„Ok, ok... Voor iedere fatshamer in Nederland: ik ben inderdaad een beetje (10 kilo) aangekomen en zal er iets aan gaan doen", aldus Gulsen op Twitter.

 

Menig fan van Gulsen ziet de kilo's echter helemaal nergens en vindt de opmerkingen maar gezeur. „Vraag me oprecht af waar die 10 kilo zit... maybe in je prachtige volle bos haar", aldus Itsloesje op Instagram. „Jij +10kg, waar dan?!?! Je ziet er prachtig uit", complimenteert een ander haar onder een foto van haar bezoek op vrijdag bij RTL Boulevard.

 

Waardoor Gulsen de laatste tijd iets is aangekomen is niet bekend, maar wij zouden nog steeds een moord doen voor haar lichaam!

 


Benieuwd naar de uitzending met Olcay Gulsen waar het allemaal om ging? Kijk dan het fragment hieronder.