Mode

De controversiële campagnes van SuitSupply

De controversiële campagnes van Suitsupply

De lentecampagne van dit jaar genaamd Toy Boys zorgt opnieuw voor ophef.

Foto van 'Puck Roest'

26 FEB 2016

Het lijkt wel een jaarlijks terugkerend fenomeen: ophef rondom de nieuwste reclamecampagne van Suitsupply. Het modemerk brengt geregeld campagnes uit die tot woede leiden vanwege vermeend seksisme. Meestal met ontblote vrouwen in de hoofdrol.

Vorig jaar werden de reclameposters in Amsterdam bij meerdere tramhaltes afgeplakt met tape. Dit jaar kozen tegenstanders voor maandverband om de abri's te kuisen. Op social media zijn dit keer zelfs enkele doodsbedreigingen geplaatst. Wij hebben een overzicht gemaakt van de omstreden van campagnes van Suitsupply die in zowel binnen- als buitenland voor ophef zorgen.

1 2010: Shameless

Zes jaar geleden werd het mannenlabel op het matje geroepen bij de Reclame Code Commissie omdat de campagne „in strijd zou zijn met de goede smaak en het fatsoen”. De seksueel getinte campagne leverde in dat jaar de op één na meeste klachten op. Maar uiteindelijk pakte het goed uit voor het modemerk, aangezien de reclameposters ook op buitenlandse belangstelling konden rekenen. Zo besteedde zowel The Huffington Post als The Guardian aandacht aan de campagne.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

2 2011: Fits like skin

In 2011 koos het modemerk wederom voor naakt. Want ja, sex sells. Dit keer werden er blote lichamen van dames getoond en weer kon het pakkenlabel rekenen op een hoop gratis publiciteit.

3 2014: Spring Summer

Never change a winning team, is duidelijk het motto van SuitSupply. Twee jaar geleden koos het merk wederom voor een sexy fotoshoot voor de zomerse campagne. In de campagne werden mannen in pakken omringd door een grote hoeveelheid topless vrouwen. Het bedrijf kreeg dat jaar veel kritiek van medewerkers van de flagship store in New York. De beelden werden seksistisch genoemd en de medewerkers vonden dat vrouwen enkel als lust- en statusobjecten werden gezien.

4 2015: Supply into the blue

Vorig jaar pakte het bedrijf de doeltreffende reclamestrategie er weer bij. Dit keer koos het echter voor onderwaterkiekjes. In de Amsterdamse wijk de Baarsjes was men minder blij met deze foto's. De posters werden dan ook zorgvuldig afgeplakt met ducttape.

3 2016: Toy Boys

Dit jaar is het ze weer gelukt. In de lentecampagne genaamd 'Toy Boys' worden kleine versies van mannelijke modellen afgebeeld waarvan er een aantal op opvallende plekken hangen. Wederom is niet iedereen te spreken over de foto's. Zo worden ze op social media 'walgelijk' genoemd. SuitSupply wordt opnieuw beschuldigd van seksisme.

Aangezien het modemerk flink wat succes heeft geboekt met de controversiële campagnes, verwachten wij niet dat het de strategie zal aanpassen. Wij zijn benieuwd hoe het merk ons volgend jaar weer gaat choqueren. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in jouw mening. Zijn de campagnes van SuitSupply too much of gaat het hier gewoon om succesvolle reclame?


Views

4

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Designtalenten werken samen, met tips van Viktor & Rolf

Modetalenten werken samen met tips van Viktor & Rolf

De vijf jonge designers met als derde van links Martijn Nekoui van MOAM.

Foto van 'Erik Jonk'

8 MAA 2018

Jonge talenten werkten samen aan modecollectie en werden getipt door Viktor & Rolf.

Het wordt een megaspannende dag, donderdag 8 maart, voor vijf jonge modedesigners. Maandenlang hebben zij samengewerkt aan een collectie en nu mag de wereld het zien. We hebben het dan over de lancering van MOAM Collective International in Amsterdam.

Roos uit Den Haag

MOAM Collective is een platform dat sinds 2012 telkens vijf jonge designtalenten als collectief laat samenwerken aan één collectie. In editie 2018 zijn dat naast de Nederlandse Roos Boshart een Belg, een Britse, een Italiaan en een Française. Roos Boshart (25) studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Drijvende kracht achter MOAM is Martijn Nekoui. Nekoui kiest de jonge designers zelf en werkt daarbij samen met stylist en mode-icoon Frans Ankoné. „Frans is dé modenestor van Nederland. We gaan heel wat afstudeershows af.”

Designtalenten werken samen, met tips van Viktor & Rolf

Martijn Nekoui in de pas ontworpen sweater.

Het talententeam heeft gezorgd voor een collectie van 25 looks (hele outfits). „Dan hebben we het over couture, handgemaakt”, zegt Nekoui. „Daarnaast zijn er speciaal voor de consument drie prêt-à-porter stuks, een sjaal, t-shirt en een sweater, die exclusief bij Zalando verkrijgbaar is. De 25 outfits zijn beschikbaar voor fashionshoots, worden uitgeleend aan bekende Nederlanders en zullen te zien zijn in musea. Het zijn ware kunststukken geworden.”

Terugkerende sjaal

Genoemde sjaal is een terugkerend element in de collectie. „Een luxueuze 100 procent zijden sjaal, met de hand afgewerkt. Hij is dierlijk, extravagant en kleurrijk”, zegt Nekoui met gepaste trots. „Het is een iconisch item geworden”, vindt Jolanda Smit van Zalando.

Designtalenten werken samen, met tips van Viktor & Rolf

Martijn Nekoui in de pas ontworpen sweater.

Grote namen

MOAM werkt tijdens Collective International met regelmaat samen met wereldberoemde namen uit de modewereld. Adviezen voor de ‘designtoppers van straks’ kwamen deze keer onder meer van designduo Viktor & Rolf en Sara Maino, eindredactrice van Vogue Italia. In het verleden verleenden ook Doutzen Kroes, fotografenduo Inez & Vinoodh (van de video’s van Lady Gaga), Erwin Olaf, filmmuseum Eye, het Rijksmuseum, Philips, KLM, Jan Taminiau, Mart Visser en Jimmy Nelson medewerking aan de MOAM-collectie.

Donderdagavond wordt de couture-collectie in Amsterdam voor genodigden op de catwalk getoond. De show is vanaf 20.10 uur live te volgen op de Facebookpagina van Zalando.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

LEES OOK


Views

0

Lacoste vervangt krokodil door bedreigde diersoort

Lacoste vervangt krokodil door bedreigde diersoort

Modeshow van Lacoste Foto: AFP

Foto van 'Sofie Smulders'

2 MAA 2018

Een Lacoste-polo zonder de befaamde krokodil op de borst? Dan moet het wel een nepper zijn! Toch niet, het kledingmerk kiest op een aantal limited edition-polo’s voor een ander dier.

Met de Save our Species-campagne vraagt het Franse label aandacht voor bedreigde diersoorten, weet Adweek. Lacoste zet daarom deze dieren in de schijnwerper, op de plek waar normaal gesproken de krokodil staat.

Neushoorn in plaats van krokofil

Lacoste heeft een beperkte oplage polo’s - om precies te zijn 1,775 - geproduceerd met daarop in het groen verschillende dieren. Liefhebbers kunnen shirts bemachtigen met bijvoorbeeld een neushoorn, een leguaan en een schildpad.

Lacoste werkt voor deze campagne samen met de International Union for Conservation of Nature (IUCN) en BETC Paris.

De krokodil staat normaal gesproken op de borst van de Lacoste-polo’s als een eerbetoon aan oprichter René Lacoste, die op de tennisbaan ook wel ‘de krokodil’ werd genoemd.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

LEES OOK


Views

3

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Likeability of 6

Hoe hackable ben jij? Doe deze snelle test!

In opdracht van de Rijksoverheid

15 MAA 2018

Hoe hackable ben jij? Doe deze snelle test!

Onze wereld wordt met de dag digitaler en daarmee wordt de bescherming van onze data dus ook telkens weer belangrijker. Toch gaan veel mensen wat slordig om met hun gegevens en daardoor zijn zij makkelijk te hacken. Ben jij wel goed beveiligd of ben jij hackable? Met deze test kom je er snel en makkelijk achter.

1. Als ik een melding krijg dat ik kan updaten, dan...

a. Laat ik die melding lekker even staan. Waar zijn die updates goed voor?

b. Voer ik de update meteen uit.

2. Voor elke site gebruik ik...

a. Hetzelfde wachtwoord, lekker makkelijk.

b. Een ander wachtwoord, wel zo veilig.

3. Mijn computer back-uppen, dat doe ik...

a. Heel soms, als ik daar zin in heb.

b. Regelmatig.

4. Ik krijg een mailtje van mijn bank met een link. Die link...

a. Klik ik meteen aan.

b. Klik ik niet aan. Ik lees eerst de inhoud van de mail en kijk naar het e-mailadres waar hij vandaan komt.

Als je alleen maar b hebt geantwoord, dan ben je heel goed bezig. Hackers krijgen jou niet zomaar te pakken. Heb je bij een of meerdere vragen ook het eerste antwoord? Dan kun je er met een aantal makkelijke maatregelen voor zorgen dat jij een moeilijker doelwit bent voor hackers.

1 Voer updates snel uit

Voor velen zijn de updates van je besturingssysteem een beetje als huiswerk: uitstellen totdat je écht niet meer anders kan. Maar die updates zijn er voor een reden. Fabrikanten brengen updates vaak uit om ervoor te zorgen dat beveiligingslekken in het door jou gebruikte systeem gedicht worden. Daardoor is de kans veel groter dat als je te lang wacht met updaten, je gehackt wordt. Dus laat je telefoon, tablet en computer maar gewoon meteen updaten zodra je een melding krijgt dat dat kan.

2. Gebruik een ander, goed wachtwoord voor élke website

Het is begrijpelijk als je het lekker makkelijk vindt om één wachtwoord te gebruiken voor elk account op elke website. Maar veilig is het niet. Als iemand dan een van je accounts weet te hacken, heeft hij gelijk toegang tot alle dingen die jij op het internet doet. Zeker bij overheidsdiensten als DigiD kan dat hele nare gevolgen hebben. Gebruik daarom voor elke website een ander, goed password met veel letters, cijfers en andere tekens.

Als je dat onhaalbaar vindt, dan is dat heel begrijpelijk. Bovendien ben je niet de enige. Ruim de helft van de Nederlanders ziet het aanhouden van een ander wachtwoord voor elke site als onmogelijk, zo blijkt uit onderzoek. Gebruik in dat geval een wachtwoordmanager. Met zo'n wachtwoordmanager – een digitale kluis voor je wachtwoorden en gebruikersnamen - heb je altijd al je wachtwoorden bij de hand. Je hoeft dan nog maar één sterk wachtwoord te onthouden: het wachtwoord voor je wachtwoordmanager.

3. Voer regelmatig back-ups uit

Ook back-ups maken is zo'n klusje waarvan je denkt: dat komt later wel. Waarbij 'later' meer dan eens 'nooit' blijkt. Maar back-ups zijn ontzettend belangrijk. Als je computer besmet raakt met een virus, dan kan het zijn dat ook al je bestanden weg zijn. Op dat moment slaak je waarschijnlijk een enorme zucht van verlichting als je een recente back-up op je externe harde schijf hebt staan. Dat is die paar minuten dat je bezig bent met een back-up maken dubbel en dwars waard.

4. Let op waar je op klikt

Let altijd op waar je op klikt. Een link lijkt misschien onschuldig, maar het klikken op zo'n link kan ervoor zorgen dat er schadelijke software wordt geïnstalleerd op je apparaat. Ook bijlages bij e-mails kunnen een dergelijk effect hebben. Kijk daarom bij mails altijd naar het taalgebruik. Als het niet goed voelt, neem dan het zekere voor het onzekere: klik niet op de link, maar tik zelf het webadres in.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


like
user_a283096e65c0095cd3475af0540ea5f0066814ff_avataruser_40f2189b758d1d5d4da21b21e14ad404f1d96af6_avatar

Views

1k+

Gids: de mooiste 'Instagram plekjes' in Nederland

Foto: Unsplash

Foto van 'Elselotte Smink'

26 FEB 2018

Instagrammers en (mode)bloggers voorzien ons dagelijks van de prachtigste foto’s. We noemen shots met gekleurde outfits tegen grafisch zwart-witte achtergronden en vice versa, nieuwe sneakers op een vloer die zo uit een kunstwerk lijkt te komen en close-ups van gezichten met op de achtergrond een dromerig tafereel.

Waar worden die foto’s toch gemaakt? Wat zijn in Nederland de meest fotogenieke gevels, muren en spots om op de kiek te zetten? Metro Lifestyle somt, met dank aan tal van inzendingen, op (en schroom vooral niet om aan te vullen!).

Hoxton, Amsterdam

Het klinkt misschien niet erg fancy, maar met flink wat hits op Instagram, is het toilet van het Hoxton hotel aan de Amsterdamse Herengracht toch een ware ‘Instagram spot’. De enorme spiegel is ideaal voor outfit-overzichtjes en de zwart-witte tegels geven een sixties-vibe. Overigens zijn bijna alle plekjes van het hotel een waar interieur-walhalla, dus wie een duit over heeft voor een overnachting of een middagje lunchen en foto’s schieten, kan hier goed terecht.

Foto: Instagram @settoreq

Hutspot, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Met drie locaties in de hoofdstad en verschillende vestigingen door het land is deze conceptstore die in 2012 werd opgericht een groot succes geworden. Je kunt er verschillende merken, ontwerpers, kunstenaars en concepten vinden. Zo kun je er winkelen, je haren laten knippen (op de Van Woustraat) en foto’s maken van het strakke interieur.

Corner Bakery, Amsterdam

Zoet, zoeter, Corner’s Bakery. Milkshakes die zoveel toppings hebben dat je alleen al door ernaar te kijken drie kilo aankomt, fruitige bowls, kekke behangetjes en pastelkleuren all over the place maken het ideale recept voor een Instagramfoto (en je smaakpapillen, natuurlijk).

Foto: Instagram @cornerbakeryamsterdam

Botanische tuinen, verschillende locaties

Al wat groen is, groeit en bloeit, doet het ook goed op foto’s. Een bezoekje aan botanische tuinen zoals Hortus (in hartje A’dam, Nijmegen), en tuinen in Utrecht, Leiden en Buitenpost, is dan ook een aanrader. Op botanischetuinen.nl kan je zien waar je in je buurt een locatie vindt.

Foto: Instagram @hortusamsterdam

De Hofbogen, Rotterdam

Tot december kende Rotterdam een speciale roze Instagrammuur, dankzij modeblogger Sandra Kleine Staarman. Het zorgde voor een hit op Instagram. Alhoewel het roze inmiddels weg is, zorgt de Rotterdamse kunstgalerie en agency Opperclaes voor een kleurige vervanger.

Foto: Instagram @opperclaes

Avocadoshow, Amsterdam

Aangezien de avocado jaren hét voedselproduct was op Instagram, is een restaurant dat volledig in het teken staat van het groene goud, geen gekke zet. Bij de Amsterdamse eettent is het zeker voor avo-lovers en Instagrammers goed toeven. Kunst op je bord, kunst op je feed.

De Pijp, Amsterdam

In deze wijk vind je talloze spots. Bijvoorbeeld een garagemuur waar ‘Don’t ever fade away’ op staat. Ook vind je er de zeker onder toeristen bekende ‘wake me up when I’m famous’-muur.

Foto: Instagram @petitparismag.toronto

Foto: Instagram @hausofraz

Boekenhandel en tijdschriftencentrum Athenaeum, Amsterdam

Voor wie graag een boek leest of fan is van independent magazines (snappen we) is dit Nieuwscentrum een prachtige plek. Plafondhoge rekken en muren vol tijdschriftenpracht, een etalage vol wereldbollen: wat wil je nog meer?

Foto: Instagram @athenaeumnieuwscentrum

Foto: Instagram @cottoncandyblondies

Sandtmannlaan, Naarden

Deze straat wordt wel de mooiste van het land genoemd en dat is begrijpelijk. De houten, gekleurde huizen (zeg maar gerust villa’s) zijn in de beginjaren van de 20e eeuw gebouwd door George Ernest August Sandtmann, een Amsterdamse makelaar.

Foto: Instagram @maisonmbymarieke

Blauwbrug, Amsterdam

Deze brug in het centrum van Amsterdam verbindt de Amstelstraat met het Waterlooplein en is gebouwd in 1883. Het is een Rijksmonument en dat snappen we, het is een prachtig markant exemplaar. De brug is niet blauw, zoals de naam doet vermoeden, maar dankt zijn naam aan de voorgaande bruggen op deze plek, die blauwe leuningen hadden.

NDSM-werf, Amsterdam

Deze voormalige scheepswerf aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord is bekend geworden als grote culturele hotspot. Er zijn festivals, restaurants, cafés en tal van evenementen. Even het pontje over en je bent op dit walhalla met een industrieel karakter dat het vaak zo goed doet op Instagram.

Foto: ANP

Strijp-S, Eindhoven

Nog meer industriële pracht in dit stadsdeel in Eindhoven. Het is het culturele hart van de stad, met verschillende kunstruimtes, een filmhuis en tal van expositiezalen. Ook vind je er het bekende Klokgebouw en het Ketelhuis, dat je hieronder op de foto ziet.

Foto: Instagram @victoriavaage

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

LEES OOK


Views

3

Bier proeven veel meer dan even wat wegklokken

Bier proeven veel meer dan even wat wegklokken

Proevende heren van Beer in a Box met vlnr: Victor Kuppers, Armand Haan, Tim Remmerswaal.

In samenwerking met Beer in a Box

In samenwerking met Beer in a Box

16 MAA 2018

Het proeven van bier is niet zomaar een kwestie van veel goudgele rakkers nuttigen en dan een kenner zijn.

Het glas aan je lippen zetten, kantelen en gaan! En dan denken dat je iets over een biersmaak kunt vertellen? Nee ho maar. Bier proeven is veel meer dan het drinken, is de stellige overtuiging van de heren van het Alkmaarse Beer in a Box. Tim Remmerswaal, Armand Haan en Victor Kuppers van het nog jonge online bedrijf in speciaalbieren móeten het wel weten. Zij stellen, in samenwerking met kenners in een testpanel, de ‘beer in a boxen’ samen. Zij komen er op een gegeven moment achter welk smaakprofiel je hebt en welke bieren bij jou passen. Zo kan Beer in a Box je uitdagen met nieuwe speciaalbieren, zonder dat je bij je abonnement ooit dezelfde soort in huis krijgt. Die heren nemen je in vijf bier-proef-stapjes mee en kun je langzaam op weg gaan een echte bierconnaisseur te worden.

1 De geur van je bier

De geur (het aroma) wordt gevormd door de smaakstoffen in het bier die het slijmvlies in je neus prikkelen. Deze komt tot je via de neus en de mondholte. De temperatuur van het bier speelt een belangrijke rol. Hoe hoger die temperatuur, hoe meer smaakstoffen er verdampen en hoe meer deze in je holtes tot uiting komen. Een koud biertje heeft dus minder smaak dan een lauwere variant. Dat verklaart ook waarom een bier anders ruikt dan hij smaakt. Zodra bier in je mond terecht komt, wordt het opgewarmd en komen de geurstoffen vrij.

2 Gaat de smaak over de tong?

Het is een fabeltje dat smaken een eigen plaats op de tong hebben. Zoet, bitter zuur, zout en umami ervaar je met je hele tong. Zout en umami, de hartige smaken, komen in de regel niet in bier voor, de andere smaken wel. Echter, dit zijn de primaire smaaksensaties. Het echte proeven gaat vooral met de slijmvliezen in je neus en keel.

3 Mondgevoel

Hoe voelt het bier aan in je mond? Denk hierbij aan de prikkeling van het aanwezige koolzuur, hoe het in bier in je mond kleeft, de zeepachtigheid van het vocht en hoe je mond en tong samentrekken.

4 Volheid (body)

Van zachte boterige romigheid tot ‘water’ en alles ertussenin. De body van je bier bepaalt hoe je de smaak ervaart en vaak ook hoe lang hij blijft hangen.

5 Nasmaak

De nasmaak is de smaak die in je mond en neus overblijft nadat je het bier hebt doorgeslikt. Dat kan veranderen. Bier kan uitvloeien in een andere smaak. Het zoet komt bijvoorbeeld eerst, dan het bitter. Net als in het echte leven… Veel proefplezier!

Bier proeven veel meer dan even wat wegklokken

Speciaalbieren van Beer in a Box. / Femmy Weijs

Proefbox voor de Metrolezer

Speciaal voor Metrolezers is een ProefBox met zes speciaalbieren ontwikkeld. Beer in Box neemt ‘starters’ zo mee op ontdekkingstocht in de wereld van de smaken en geuren van speciaalbieren. De doos is bedoeld voor mensen die hun smaak graag willen weten. Victor Kuppers: „Zodra je je smaken in de smiezen hebt, kun je andere speciaalbieren gaan ontdekken. Wij beloven het beste te vinden binnen jouw smaakpallet.”

Wie Metro’s proefbox wil proberen gaat naar Beerinabox.nl/metro. Gebruik de actiecode metro en je krijgt er een gratis ‘beregoed bierglas’ bij.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

LEES OOK


Views

300+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Je pyjama draag je in 2018 niet alleen thuis

Foto van 'metronieuws'

25 FEB 2018

Renske Mennen is trendwatcher en schrijft voor Metro over fashion en lifestyle. Deze week: PJ is terug van weggeweest.

Als je denkt dat je ’s avonds alle fashiontrends overboord kunt gooien en ongegeneerd in je tien jaar oude pyjama op de bank kunt ploffen, dan zit je er behoorlijk naast. Pyjama’s zijn namelijk een heus onderdeel van de modetrends anno 2018, zowel binnen als buitenshuis. Het heeft inmiddels zelfs zijn eigen modewoord: een ‘PJ’.

Hotelgasten blijven tegenwoordig vaker op hun kamer hangen, vertelt Paulina Fitzherbert, van het Londens hotel Claridge’s, in een interview met The New York Times. Reden genoeg dus om op deze trend in te haken. „Waarom zouden we relaxen in een kamer niet wat leuker en een tikkeltje decadenter maken?”, merkt ze op. Het resultaat: een eigen pyjamalijn, geïnspireerd op de lobby van het hotel. Deze modieuze pyjama heeft een zijden stofje, met een zwart en wit gestreept design. Een cocktail via roomservice erbij en lekker decadent genieten maar.

De Britse ontwerper Olivia von Halle is het creatieve brein achter dit alles. Sinds 2011 heeft ze haar eigen kledinglijn waarin ze de grenzen tussen nachtmode en dagelijks draagbare kleding opzoekt. Als grote namen als Rihanna, Jennifer Lopez en Gigi en Bella Hadid in 2016 haar ‘Missy’-trainingspak van cashmere buiten de deur dragen, besluit ze om deze grenzen nog wat vager te maken. Jurken die de contouren van het vrouwenlichaam volgen, met een zijden stofje en pyjama-achtige prints zijn te zien in haar ready-to-wear collectie.

Maar soms belandt slaapmode ook onbedoeld in het straatbeeld. Wat eigenlijk ontworpen was als nachtmode, werd opgepakt als totaal het tegenovergestelde. De Oekraïense ontwerpers Zubarieva en Varetsa van het label Sleeper raakten geïnspireerd dankzij een klant, vertelden ze aan Vogue. Zij schreef hen namelijk: „I really want this silk white dress because I am having a wedding in a few months.” Met je zijden PJ naar een bruiloft. Kan gewoon.

Je kunt dankzij deze trend dus heerlijk decadent chillen op een hotelkamer, fashionable naar bruiloften toe of met de dresscode casual chique naar een zakelijke meeting. Het allermooiste aan deze trend vind ik toch dat je ’s avonds in een moeite door je bed in kunt duiken. Zo’n fancy PJ is dus nog lekker praktisch ook.

Renske’s tips

  1. De nieuwste collectie van Olivia von Halle geeft een futuristisch gevoel. Check ‘m op oliviavonhalle.com.
  2. Vloggers Monica Geuze en Queen of Jetlags brachten eind 2017 samen hun “pyjama party” kledinglijn uit. Mocht je fancy op de bank willen zitten is deze te checken via: monicaennoor.nl/
  3. Check @daily_sleeper voor hun zogenoemde ‘walking sleepwear’.

Views

6

Verdeelde reacties op 'afgehakte hoofden' bij Gucci

Camera videoVerdeelde reacties op 'afgehakte hoofden' bij Gucci

De een noemt het luguber, de ander geniaal. Foto: Twitter.

Foto van 'Hester Ramaker'

22 FEB 2018

De meningen zijn verdeeld over de modeshow van het Italiaanse modemerk Gucci. Tijdens de modeweek in Milaan liepen sommige modellen met wel een heel bijzondere accessoire over de catwalk, namelijk een replica van hun eigen hoofd.

Luguber

De een noemt het 'luguber', de ander vindt het een perfecte handtas, zo'n replica van je eigen hoofd. De accessoire verraste veel mensen tijdens de fashion week. Het zag er allemaal nogal angstaanjagend uit doordat de 'afgehakte hoofden' er precies hetzelfde uitzagen als de gezichten van de modellen zelf. De reacties op deze 'creaties' zijn verdeeld, en menigeen noemt het werk van Gucci een 'horroshow'.

Operatiezaal

Het modemerk presenteerde de najaarscollectie afgelopen woensdag. De ruimte waarin de catwalk lag was omgetoverd tot een operatiezaal waar dan ook verschillende operatietafels stonden. De genodigden zaten op stoeltjes die vergelijkbaar zijn met de stoeltjes die je doorgaans in een wachtkamer vindt.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

LEES OOK


Views

2