Metro modeleven

Met een gouden randje

Foto van 'Ingelise de Vries'

16 JUN 2017

Nog geen inspiratie voor je outfit donderdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Met een gouden randje

Spandeau Ballet zong er al over: gold, always believe in your soul. Je bent onverwoestbaar. Met een gouden randje in je outfit ben je dat ook! Van goud in je kleding tot in je accessoires, het kan allemaal.

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er deze donderdag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf donderdagmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!


Views

71

Alexandra laat haar leven zien op A Couple Blog

Foto van 'Ingelise de Vries'

8 JUL 2017

Elk weekend zetten we één van onze favoriete bloggers in het zonnetje. Vandaag is dat de 23-jarige Alexandra Huijgens van A Couple Blog.

Naast bloggen is Alex, zoals men haar meestal noemt, gek op dansen, fotografie en events. Oh, en natuurlijk een Instagram-addict! Curieuze dingen om over haar te weten? Ze is een fanatiek pindakaaseter, perfectionist en je kunt haar wakker maken voor een maaltijd Chinees. Ze woont samen met vriend, kat en kitten in Akersloot en werkt naast haar blog fulltime als marketing coördinator. Alsof dat nog niet genoeg is geeft ze ook nog les in kunstschaatsen.

Wanneer ben je begonnen met bloggen?


Views

62

Grijs gebied

Foto van 'Ingelise de Vries'

5 JUL 2017

Geheel in zwart kan prachtig zijn, maar soms heb je net even die ene touch nodig. Van een beetje grijs bijvoorbeeld.

Of wit, en dat maakt het alweer grijs gebied. We zochten de mooiste zwarte outfits met andere details voor je op.


Views

58

De elektronicazaak als dagelijks uitje
Likeability of 6

De elektronicazaak als dagelijks uitje

Jack Reijffers.

In samenwerking met BCC

GISTEREN

Nederlanders komen gemiddeld 1,2 keer per jaar in een elektronicawinkel, zo wijst onderzoek uit. Maar er zijn bijzondere uitzonderingen. Sommige mensen komen er zelfs vaker dan in de supermarkt.

Met de opkomst van het online shoppen wordt het weleens vergeten, maar fysieke winkels hebben nog wel degelijk een belangrijke functie in onze maatschappij. Ze vormen ontmoetingsplekken waar klanten terechtkunnen voor service, maar ook voor een gezellig praatje. Het filiaal van BCC in het Limburgse Beek is zo’n winkel die meer is dan een plek voor aan- en verkopen.

Functie in de buurt


like
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_bf470001daf785496b4aeccda54e415471fe8219_avatar

Views

1k+

Oversized

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

4 JUL 2017

We kennen allemaal de term strak in pak. Maar zo nu en dan misstaat oversized kleding ook niet.

Maar het kan wel lastig zijn om het goed te doen. Gelukkig weet het internet ons altijd te inspireren. We zetten de mooiste beelden weer voor je op een rij.


Views

97

Van bloemen tot barok

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

3 JUL 2017

De werkweek is weer begonnen! Ben je er al klaar voor? Met een killeroutfit moet dat wel lukken.

Ga je voor lekker vrolijk of een beetje sober? Hoe dan ook: een patroontje kan altijd wel goed terecht in je outfit. Van bloemen tot barok.


Views

73

Bijzondere stofjes

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

30 JUN 2017

Denim, leer, suede en katoen: erg bijzonder wordt het vaak niet. Maar waarom niet eens gek doen met een bijzonder stofje?

We inspireren je dagelijks graag met mooie outfits, ook deze vrijdag. We hebben weer bloggers gevonden die hun outfit een twist wisten te geven met net een ander stofje!


Views

81

Likeability of 5

Prachtige printjes

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

29 JUN 2017

Het leven is te kort om je te hullen in saaie kleding. En daarom inspireren we je graag met #metromodeleven!

En met saai bedoelen we niet dat je helemaal uit de band moet springen. Vooral niet als dat niet bij je past je jij je daar niet prettig in voelt. Vandaag proberen we printjes. Lekker opvallend maar niet persé schreeuwend. Het kan zowel subtiel als lekker opvallend!


like
user_40f2189b758d1d5d4da21b21e14ad404f1d96af6_avatar

Views

100+

Groen moet je doen

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

28 JUN 2017

Het is feest op de redactie! Deze woensdag wordt de Metro-app ein-de-lijk officieel gelanceerd. En daar hoort natuurlijk een passende outfit bij.

Dus, dachten we hier op de redactie, we gaan voor groen. En daar hebben we natuurlijk inspiratie voor nodig. Gelukkig is daar Metro Modeleven om dat voor elkaar te krijgen. Wat draag jij woensdag? Deel je outfit met de hashtag #metromodeleven op Instagram!


Views

100+

Monday madness

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

26 JUN 2017

Het weekend zit er weer op, tijd om weer aan de bak te gaan. Moeilijk? Misschien. Maar met de juiste outfit komt iedereen de maandag madness door.

We inspireren je weer via #metromodeleven. Hoe laat jij je inspireren en motiveren? Deel je beste motivation monday-inspiratie via #metromodeleven op Instagram!


Views

65

De avonturen van blogger Jamie de Leeuw

Beeld: Jamie de Leeuw

Foto van 'Ingelise de Vries'

24 JUN 2017

Ieder weekend zetten we één van onze favoriete modebloggers hier in de spotlight. Deze week is het de eer aan Jamie de Leeuw van Adventurous Childs.

De 23-jarige is in het dagelijks leven webdesigner/front-end developer. Daarnaast fotografeert ze veel en runt ze haar blog samen met vriend Sjoerd Strijbos.

Beeld: Jamie de Leeuw


Views

100+

Summer inspiration

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

23 JUN 2017

De zomer is in volle gang! Met hier en daar uiteraard een zomerse regen- of onweersbui, maar het gaat de goede kant op. Tijd om je weer te inspireren met #metromodeleven!


Views

79

Festivalgangers

Foto van 'Ingelise de Vries'

22 JUN 2017

Het festivalseizoen is in volle gang! Van Pinkpop tot Best Kept Secret en komend weekend ook weer een hele hoop op de planning. Maar wat trek je nou aan? We inspireren je weer met #metromodeleven.


Views

91

Hoedjesdag

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

21 JUN 2017

Het is dan misschien nog lang geen Prinsjesdag, voor hoedjesdag is het altijd tijd. En helemaal wanneer je nog tijd hebt om lekker het zonnetje in te kruipen een dezer dagen. Voorkom een verbrande hoofdhuid én zie er fashionable uit!

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.


Views

59

Comfy & chic

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

20 JUN 2017

We doen 't met veel plezier en liefde: jou elke ochtend vroeg inspireren met allerlei outfits. We speurden vandaag weer Instagram af op zoek naar de tofste outfits die comfortabel zijn én nog een beetje chic. Kortom: hier voel je je fijn in én kun je mee aankomen op je werk of studie.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.


Views

60

Denim days

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

19 JUN 2017

Nog geen inspiratie voor je outfit donderdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Denim days


Views

71

Modeblogger: Joella Wassink inspireert graag

Beeld: Joella Wassink

Foto van 'Ingelise de Vries'

17 JUN 2017

Bij Metro zijn we gék op modebloggers. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje! Elke zaterdag laten we een blogger aan het woord. Vandaag is het de eer aan Joella Wassink.

De 21-jarige noemde haar blog vorig jaar naar zichzelf: Joella Wassink. Een bezige bij: naast twee studies heeft ze een fulltime baan als assistent accountant en blogt ze dus ook nog eens. Dat begon met een website, tegenwoordig is ze vooral actief op Instagram.

Beeld: Joella Wassink


Views

76

Likeability of 5

Zonnige T-shirts

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

15 JUN 2017

Nog geen inspiratie voor je outfit donderdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Zonnige T-shirts


love
user_8993277b5270b74730ec2f08281c85ac961fb256_avatar

Views

83

Lekker licht leven

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

14 JUN 2017

Nog geen inspiratie voor je outfit woensdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Lekker licht leven


Views

83

Klein beetje casual

Beeld ter illustratie: Pexels

Foto van 'Ingelise de Vries'

13 JUN 2017

Nog geen inspiratie voor je outfit vandaag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug op Metro.

Klein beetje casual


Views

60