Met een gouden randje

16 juni 2017 om 08:39Ingelise de Vries
Met een gouden randje

Nog geen inspiratie voor je outfit donderdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Met een gouden randje

Spandeau Ballet zong er al over: gold, always believe in your soul. Je bent onverwoestbaar. Met een gouden randje in je outfit ben je dat ook! Van goud in je kleding tot in je accessoires, het kan allemaal.

 
 
 
 
 
 

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er deze donderdag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf donderdagmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!