Lekker licht leven

14 juni 2017 om 09:09Ingelise de Vries
Lekker licht leven
Beeld ter illustratie: Pexels

Nog geen inspiratie voor je outfit woensdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Lekker licht leven

Lekker weer en zon vragen om lekker lichte kleding. We zochten onze inspiratie weer in de modebloggers!

 
 
 
 
 
 

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er deze woensdag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf woensdagmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!