Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 8 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Festivalgangers gaan meedenken met Parkpop

Parkpopbezoekers gaan meedenken over de invulling van het gratis festival in Den Haag. Vandaag (donderdag) is een zogeheten gratis membership geïntroduceerd. Daarmee worden bezoekers van het festival, dit jaar op zondag 25 juni, ‘lid van de Parkpopfamilie’.

Fans maken het feest

„Met het membership willen in direct contact staan met de Parkpopfans en hen bij het festival betrekken”, zegt Guus Dutrieux van organisator Ducos. „Zij zijn het immers die Parkpop ieder jaar tot zo’n groot feest maken.”

Festivalgangers gaan meedenken met Parkpop
Broeder op Pinkpop, maar straks ook op Parkpop. / Marcel van Hoorn | ANP

Behalve meepraten en ideeën spuien, betrokken worden bij de voorbereidingen en evalueren van iedere edities, is er meer voor members. Zij krijgen voorrang bij de entree van het terrein, maken kans op prijzen, backstage-kaarten en VIP-arrangementen en ontvangen kortingcodes voor producten van sponsors. Info over het gratis membership vind je hier.

Haags muziekweekend

Op de komende Parkpop in het Zuiderpark treden onder meer Alison Moyet, La Pegatina, Broederliefde en Causes op. Het muziekweekend in Den Haag start met het eveneens gratis Parkpop Downtown op vrijdag en heeft op zaterdag een betaald festival, Night at the Park. Dat is het festival van de nostalgie, met UB40, Paul Young en Level 42.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.