Denim days

19 juni 2017 om 05:59Ingelise de Vries
Denim days
Beeld ter illustratie: Pexels

Nog geen inspiratie voor je outfit donderdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Denim days

Denim kan altijd en overal. En is weer helemaal terug aan het komen! Niet alleen in je broek of jasje, je vindt het in elk kledingstuk wel terug. Laten wij nou net gek zijn op spijkerstof.

 
 
 
 
 
 
 

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er vandaag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf donderdagmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!