Redactie Metro
Redactie Metro Tech 18 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Zo stream je SpongeBob SquarePants op Netflix

Het houdt maar niet op met nieuws over de vrolijkste spons van de zeebodem. Na het nieuws dat er een spin-off komt van SpongeBob SquarePants, blijkt dat je een aantal afleveringen ook gewoon op Netflix kunt streamen.

De ananasbewoner diep in de zee je huiskamer inkrijgen heeft wel wat voet in de aarde. Zo kan helaas niet elke abonnee genieten van de aanstekelijke lach van de gele burgerbakker. Zo moet je je profiel vooral op Franse instellingen zetten.

Excited Bob Esponja GIF by SpongeBob SquarePants - Find & Share on GIPHY

Je kunt de serie alleen nog in het Engels kijken. Volgens Streamwijzer is de ondertiteling ook nog niet aanwezig en kun je vooralsnog alleen seizoen zes bekijken. De website berekende dat je na tien uur met de zeewezens bent uitgekeken. Bij Streamwijzer zijn ze enorm fan en hebben ze om die reden een oproepje gedaan om meer seizoenen aan te vragen.

Heel veel SpongeBob

Er is in elk geval nog een hoop aan te vragen: SpongeBob telt inmiddels 11 seizoenen met in totaal 380 afleveringen. Er zijn zes films van de serie gemaakt en een zevende staat gepland voor in 2020. Mocht alles dus straks op Netflix staan, dan ben je als fan dus nog wel even zoet. En mocht je het gemist hebben, Netflix en Nickelodeon zijn samen ook nog bezig met een spin-off van de serie waarin Octo Tentakel de hoofdrol zal spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.