Vrouw maakt kattenkunstwerk van saaie, witte muur

7 januari 2017 om 22:24Elselotte Smink
Vrouw maakt kattenkunstwerk van saaie, witte muur
Afbeelding ter illustratie. Foto: Colourbox

Wat doe je als je je witte muur zat bent? Je kunt deze natuurlijk voorzien van een likje verf of een pittoresk schilderijtje, maar je kan het ook wat creatiever aanpakken.

Dat creatieve is precies wat kunstenaar en kattenliefhebber Stephanie Raphaela Ho voor ogen had toen ze een saaie muur omtoverde tot een soort katten-kunstwalhalla.

Creatieve hulp gezocht

De kunstenaar woont in Singapore en werd door een stel om hulp gevraagd. Zij waren op zoek naar iemand die hun muur kon opfleuren. Dat liet Stephanie zich geen twee keer zeggen en ze ging meteen aan de slag, vertelt ze aan Bored Panda. De opdracht was simpel: de muur moest vol met katten komen te staan én twee getekende hondjes verstoppen.

 

Uren werk

Raphaela Ho trok flink wat tijd uit uit voor de schildering. Na zes uur was ze eindelijk klaar met de enorme kunstmuur. Het resultaat mag er wat ons betreft zeker zijn. Kan jij de twee geschilderde honden spotten?

 
 

Wil jij je muur ook wel een kleine -of grote- opknapbeurt geven door middel van eigen creaties? In de onderstaande timelapsevideo zie je precies hoe de kunstenaar haar kattenmuur heeft gemaakt.