Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 15 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Beautyblogger plamuurt gezicht vol tijdens bevalling

Moeite met een smokey-eye of een strakke eyeliner? De New Yorkse make-upartist en beautyblogger Alaha Majid draait er haar hand niet voor om. Zij plamuurde haar gezicht vol terwijl zij aan het bevallen was.

Een maand geleden lag de Amerikaanse in het ziekenhuis voor de bevalling van haar dochter. Tijdens haar ziekenhuisbezoek wilde ze goed voor de dag komen en photoready zijn. Naar het ziekenhuis bracht ze mee: twee bekers vol make-upkwasten, een 35-kleurig oogschaduwpalette, een contourkit, een paar nepwimpers en een ruim assortiment van vloeibare lipsticks. Majid zegt dat ze enkel haar favoriete artikelen had ingepakt.

Op haar Instagram vertelt Alaha hoe ze erin weet te slagen om haar look tijdens haar weeën te creëren. “Ik nam een pauze wanneer de weeën kwamen, en daarna ging ik verder.” Wanneer de pijn écht te heftig was, was daar altijd nog haar man aan haar zijde om te contouren.

Next-level multitasken dus. Toen het moment daar was en de kleine baby Sofia was geboren, zag Alaha er beter uit dan menig mens voor een avondje stappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.