Metro en ANP
Metro en ANP Health & mind 5 dec 2020 / 13:08 uur

Rens Kroes blikt terug op kraamtijd: ‘Laat weten hoe jij wilt bevallen’

Het dochtertje van Rens Kroes is ruim een maand oud en dat betekent dat de kraamtijd van de kersverse mama erop zit. Op Instagram blikt de foodie terug op de heftige weken met dochtertje Maya Jade.

„Tranen, adrenaline, geluk, eten en nog eens eten (en vooral snel), voeden, tepelkloven, troosten, geen tijd om te koken, non-stop wiegen, wallen, liefde, hormonale schommelingen, heling (wond in baarmoeder waar placenta in zat dus 6 weken dragen van maandverband), hangry, onzekerheid, knuffels…”, schrijft ze.

De zus van Doutzen laat weten dat haar kraamtijd en bevalling verre van perfect waren. Daarom wijst ze aanstaande moeders erop om hun behoeftes aan te geven wat betreft de bevalling. „In deze periode heb ik zoveel mogelijk hulp gevraagd want hey, it takes really a village. Drie dagen in de weeën zitten, en kind baren en daarvan herstellen is zwaar maar dankzij mijn mooie gecreëerde omgeving, in bijzijn van de juiste mensen, was het minder heavy en waren mijn wensen haalbaar.”

„Het is oké dat je laat weten HOE JIJ wilt bevallen en kramen. Want door je wensen uit te spreken, en het écht op jouw manier te doen kun je nadien tegen jezelf zeggen: I DID IT!!”

Lees ook: ‘Internationale artiesten pas begin 2022 weer in Nederland te zien’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rens Kroes blikt terug op kraamtijd: ‘Laat weten hoe jij wilt bevallen’
Sluiten