Elselotte Smink
Elselotte Smink Eten & drinken 4 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Chocoladeliefhebbers opgelet: Lindt komt met pasta

Chocopasta van Nutella geldt voor veel mensen als de holy grail van de chocoladeproducten. Lekker smeuïg, veel smaak (en calorieën, maar dat terzijde), chocolade en hazelnoten.

Maar daar lijkt nu een geduchte concurrent bij te zijn gekomen. De Zwitserse chocolaterie Lindt (van de goudhaasjes) heeft namelijk ook een pasta gelanceerd: Lindt Hazelnut Cream.

Winkel in Liverpool

Wij hadden het bestaan ervan compleet gemist, maar het Britse Instagramaccount @productsinstore liet deze week weten dat bij de Lindt-winkel in Liverpool potten van het naar het schijnt goddelijke goedje te koop zijn, voor omgerekend 6,79 euro.

https://www.instagram.com/p/Bkp-VCMlKxK/

De pasta is volgens de website een mix van ‘echte Lindt chocolade’ en hazelnoten, voor een „heerlijke snack of een dessert met een volle en intense smaak."

‘Droom die uitkomt’

Alhoewel we de potten in Nederland nog niet hebben gespot en nog niet hebben kunnen achterhalen of (en waar) ze verkrijgbaar zijn, staat de chocoladepastapot wel –flink aan de prijs- op Amazon.

Daar recenseert een gebruiker de pasta als „een droom die uitkomt, de heerlijkste hazelnootcremé die ik ooit heb geproefd." Het water loopt ons nu al in de mond.

Chocolate GIF - Find & Share on GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.