Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 9 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Red Velvet-fans hebben vanaf nu eigen chocoladereep

Red Velvet-fan? Wij in ieder geval wel. En dat komt goed uit, want vanaf maandag kun je in de supermarkten een Red Velvet chocoladereep kopen.

Het merk Hands Off My Chocolate komt altijd met bijzondere smaken chocoladerepen. Ditmaal is het de eer aan een Red Velvet & White Chocolate-reep, die ongetwijfeld bij de bestsellers van het merk gaan horen. De reep lijkt niet alleen op een Red Velvet cake, maar smaakt er ook naar.

De Red Velvet chocoladereep. / Hands Off My Chocolate

Uniek

Het merk haalt al een tijdje inspiratie uit populaire smaken. ,,Voor de ontwikkeling van nieuwe smaken kijken we altijd naar trends in andere sectoren, zoals Starbucks voor onze Caramel Macchiato of de populaire ijssmaak van Ben & Jerry’s voor onze Cookie Dough-reep,” vertelt Kitty Smeeten, oprichtster van Hands Off My Chocolate. Dit maal is het dus de beurt aan de populairste taart van dit moment, de Red Velvet, die wordt omgedoopt tot een reep.

Het merk is daarmee de eerste die Red Velvet omzet naar een chocoladereep. Cupcakes, taartenmixen, pancakes en ijs zijn wel al ontwikkeld.

Wil je de reep uitproberen? Dat kan! Hij ligt gewoon in de schappen van de plaatselijke supermarkten en kost 1.99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.