Rosan de Vos
Rosan de Vos Eten & drinken 2 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

YES! Er komt een vegan döner zaak in Amsterdam!

Er zijn weinig dingen beter dan je tanden zetten in een vette kapsalon nadat je een avond in de kroeg hebt gehangen. Maar eet je (tegenwoordig) veganistisch? Dan kan het nog wel eens lastig worden. Gelukkig kun je binnenkort zonder schuldgevoel je lege maag vullen. In Amsterdam zal ‘PiTA 3.0’ openen: een Vegan Döner restaurant.

Het zal een restaurant worden waar niet alleen döner, maar ook andere gerechten geserveerd worden. Zo kun je er terecht voor kaaskroketjes, veganistische bitterballen of gewoon een lekker koud biertje. En geen zorgen: er staat ook gewoon een vegan kapsalon op de kaart.

https://www.facebook.com/vegankebabamsterdam/videos/395471660866852/

In Londen en Berlijn zijn zaken als deze niet meer weg te denken, maar in Nederland hadden we nog geen vegan kebab zaak. Waarschijnlijk zal PiTA 3.0 ergens bij de Overtoom openen, maar de exacte locatie is nog niet bekend.

Waar kunnen we nog meer vegan eten?

Woon je niet in Amsterdam? Het is als veganist natuurlijk niet altijd even makkelijk is om een snelle hap buiten de deur te scoren. Maar de vegetarische balletjes bij de IKEA zijn altijd vegan, ‘The Dutch Weed Burger Bagel’ van de Bagels & Beans is altijd vegan, de ‘Veggie Delite’ bij de Subway kun je prima eten en je kunt je tanden natuurlijk altijd zetten in een Veggie Burger van de McDonalds. Eet smakelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.