Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 8 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Droombaan voor velen: chocoladeproevers gezocht!

Dreamjob alert! Je kunt nu geld verdienen om lekker chocolade te eten. Voor wie klinkt dat nou niet als muziek in de oren?

Waar je die droombaan kunt fiksen? Bij Mondeléz International, het bedrijf achter Oreo’s en Cadbury’s. Zij zoeken maar liefst vier mensen, waarvan drie ‘chocolate tasters’ en één ‘chocolate & cocoa beverage taster’. En voor het werk word je dus gewoon betaald.

Passie voor zoetigheid

Mensen die hier wel in geïnteresseerd zijn kunnen hun cv inleveren, maar dan moeten ze wel bewijzen dat ze beschikken over een passie voor zoetigheid en fantastische smaakpapillen. Lijkt ons niet heel veel gevraagd.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je heel graag nieuwe producten wil uitvinden en uitproberen (duh!), communicatief vaardig bent en de Engelse taal goed beheerst. Je kunt je opgeven via de website van Mondeléz.

Klein loontje

Eenmaal aangenomen ga je samen met een team van experts en een panel discussiëren en ideeën delen over hoe nieuwe chocoladesnacks en drinken er uit moeten zien en smaken. Heel veel ga je niet verdienen: zo’n 9 pond per uur, maar dan heb je wel een van de leukste banen op de wereld. En voor mensen die bang zijn om dik te worden: het bedrijf heeft ook een gym om alle chocolade er af te sporten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.