Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Eten & drinken 25 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Drie overheerlijke recepten voor bananenbrood

Het is bijna een raadsel hoe we het ooit jaren zonder bananenbrood hebben gedaan. Het is heerlijk, semi-gezond én onmisbaar op je koffietafel. Veel meer een plak cake dan een stuk brood. En hij komt in vele soorten en maten. Wij zochten onze favoriete recepten voor je op!

Gezond bananenbrood

Gaat het goed met je goede voornemens en ben je nog steeds op de gezonde tour? Goed nieuws, je kunt namelijk ook heel gezond bananenbrood eten! Geen kilo’s suiker en andere ongezonde toevoegingen. Recepten zijn er genoeg, wij vinden deze van Uit Pauline’s Keuken een echte aanrader.

Baking Monday! Even weer een gezond tussendoortje voor de hele week gebakken. #soononline

Posted by Uit Paulines Keuken on Monday, January 13, 2014

Vegan bananenbrood

Doe je niet aan melk en eieren omdat je vegan eet of allergisch bent voor één van de twee? Ook dan kun je gewoon een goddelijk bananenbrood maken. Alsof ie rechtstreeks bij een bakkerij vandaan komt, nota bene. Lisa heeft namelijk hét geheime ingrediënt gevonden voor wie van een lekker fluffy bananenbrood houdt.

Yaay terwijl wij ons klaarmaken voor de Veggie Burger workshop vanavond, wil ik jullie alvast een heeel fijn weekend…

Posted by Lisa goes Vegan on Friday, November 13, 2015

Chocoladebananenbrood

Gezond, vegan, of het even wat minder kan met al die goede voornemens? Jazeker. Ook wij zijn namelijk gek op alles met goeie chocola erin. Dus waarom kan dat niet ook gewoon terugkomen in bananenbrood? We bleken niet de enigen met deze gedachten: de dames van Chicks Love Food hebben namelijk een heerlijke variant van chocoladebananenbrood.

Behoefte aan een pick-me-up? Dit bananenbrood met koffie en pure chocolade geeft je dag een instant boost! ✓ Makkelijk ✓ Snel ✓ Meal planning-proof! Tag iemand die dit wel kan gebruiken! #samenwerking

Posted by Chickslovefood – Snelle recepten & weinig ingrediënten on Friday, February 16, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.